Alper servislerden değil de bu biraz daha sosyetik olan çadırcılar yapıyorlar bunu arabana göre. Benim de en son seyahatimde bir iki taş gelmiş ön tampona. Ama kaputta daha bir olayım yok çok şükür.
Printable View
Alper servislerden değil de bu biraz daha sosyetik olan çadırcılar yapıyorlar bunu arabana göre. Benim de en son seyahatimde bir iki taş gelmiş ön tampona. Ama kaputta daha bir olayım yok çok şükür.
arkadaşlar bunu istanbulda nerede bulabiliriz ben köye çok sıklıkla gittiğim için tampon ve kaput mahvoldu bunu bulabileceğim bi adres tel no varsa özelden ulaşırmısınız lütfen bide fiyatını söylerseniz memnun olurum
Kaput Koruma Filmi, maskenin yapmış olduğu görevi yapmakla beraber, o kaba görünümüde ortadan kaldırıyor. Ayrıca kaput koruma filmini sökmeniz yada temizletmeniz gibi bir olay söz konusu değil. Kaputun ön kısmına yaklaşık 40 cm genişliğinde bir alana yapılan kaput filmi belli bile olmuyor ve çok dayanıklı olduğu için uzun süreli kullanıma imkan veriyor.
Boyayı korumaya çalışayım derken maske takılması daha ciddi zararlar verebilir çünkü takma ve çıkarma esnasında çizilmeler oluşma riski büyük.
Kaput koruma filmini maske uygulamasına tercih etmek isteyen üyelerimiz için; sponsorlar bölümünde 3M firması olarak verdiğimiz ilana bakarsanız, fiyat hakkında da bilgi almış olacaksınız. Bu fiyatlar sadece Grande Punto TR | Bravo TR | Fiat Grande Punto Bravo Türkiye | 2006 - 2008 ® üyelerine özel fiyatlardır.
Saygılar..
merhaba, konuyu hortlatmış olacam ama yazın uzun yol için ben de maske kullanmayı düşünüyorum. ama fiyatlar nasıldır bilgim yok. bir de genelde gördüğüm GP için mevcut Evo için sanki piyasada yok gibi.. yardımcı olabilecek var mı?
herkes bütçesine uygun neyse ona biniyor
gelelim maske olayına aslında benimde hoşuma gitmiyor kaput filmi daha mantıklı daha hoş ama şimdi arkadaşımızın da vakti yok gibi bunu yapmak için kısa zamanda yapılacak en iyi iş sonuçta arabaya bir aksesuar olarak takmadığı için bunu sorun değil allah kazasız belasız sürüşler nasip eder inş
merhaba, kaput firmine göre kullanılan maske daha koruyucu bir görev üstleniyor, görüntüsü biraz kaba olabilir ancak, kaput filmi ağırlıklı olarak kaputun üst kısmını korumaktadır fakat maske , kaput, tampon ve farlarda daha etkin bir koruma sağlıyor, ben aşağıda linki bulunan ürünün siparişini verdim, daha önceki aracımda da maske kullanıyordum, montajı çok basit olduğundan uzun yolda takıyorum, şehir içindeyken çıkartıyorum, link aşağıda, almak isterseniz sipariş verebilirsiniz. kazasız belasız günler dilerim.
dilerseniz firmaya mesaj atın, fakat kişisel görüşüm evo yada uyacaktır sanırım...
Fiat Punto 2006-2008 aras tampon kaput koruyucu deri maske | Fiat | ElifTuning.com |
benimde sadece kaputta var arada takıyorum keyfine :D
bu maske olayı iyimiş ya kaputu mahvetmeden önce bu konuyu görseymişim keşke :) yanlız yıllar önce sanayide 90 tl olan bugün elif tunıngde 180 tl iyimiş :D
Görüntü olarak biraz kötü gözükse de bence değecektir. Kazasız beasız sürüşler..
Bende sadece kaputa takmak istiyorum. Ertuğ sen nereden temin ettin?
bence çok güzel olmuş arkadaşım..hırçın bakmış gp :) kazasız belasız
bence çok başarılı..değişik hırçın olmuş nerden kaça temin ederiz??
sağlam hort olmuş:D
adam ortaya bı laf soyledıı mıllet patlamya adeta yer arıyorr bırakın kişiliksiz ınsana cevap vermeyın havlasın dursun burda aracmı onemlıı yoksa ınsanlık adamlıkmı onemlı arkadaslar boş verınn kaleee almayın derımmm;)