Sana 120 de yetmeyecek anlaşılan :)
Printable View
Sana 120 de yetmeyecek anlaşılan :)
120hp de max tork 2000 devirde olduğu için tadı bambaşka. 1. viteste 4500'de vites ufalt ve sonraki viteslerde 2000-4000 bandı arasında aşırıya kaçmadan hem ivmelenme hem de performansı yaşa :P. Bende bazen 6000lere vurdurup vites küçültüyorum ama o şekil kullanınca ortalama 10lt/km altına düşmüyor.
Bu arada 120'liklerin 3.vitesi çok sağlam geldi bana :D
Benimki de sağlam valla :)
Bir de chiplendinmi 3. vitesde gaza yüklendiğinde bile asr yanıyor ki arabanın önünü tutmakta zorlanıyorum !!! ( lpg'li olduğumu hatırlatmak isterim...)
75 ler çok umuttusz lar yaaa bizde ilk 1.4 75 aldık :D bu akdar umutsuz değildik filtre performans egzozu shift şanzuman kule gergisi ve drag lastikleriyle 2. lik kupamız war ayrıca 1.6 araçlarla kalktık satmayı düşünüyosanız hiç yatırım yapmayın ama yok elimdekini en iyi şekilde kullancam ddiyosanız 1.4 75 le ibre sonunu görmek zor değil ;)
Bekir bahsettiğin işlemler ne kadar mal oldu?
zaten turbo motorlu araclarda ozellıkle 3. vıtes'te torku ve gucu tam anlamıyla hıssedıyorsunuz.75HP, 90HP, 105HP MJ ve 120HP T-Jet dahıl.daha 120HP MJ test etme ımkanım olmadı ama, test edenler onunda rahatlıkla cıtroen(110HP), peugeot(110HP) ve focus(109HP)'u tokatlayabılecegını soyluyorlar...
arkadaşlar benim araçımda 1.4 77 bende ilk aldıgımda kalkışta istedigim performansı alamıyordum .ama aracıma adanadan bir performans eksozu aldım şu an çok memnunum araçımın kalkışındanda gidişindende sorun yok araçımda 17'' jant var kalkışta araçımın gazına fazla basarsam patiyle gidiyor ben çok memnunum araçımdan ....
Aracın performansı bana göre 1.4 77 hp'lik bi araca göre cok daha güzel
1985 bmw 316 yı yiycek kadar en azından :D
Merhaba arkadaşlar.Bende yeni katıldım aranıza.Bende Fiat Marea var.Satın aldığım kişi 1.3 gp 75hp mjet aldı.Oda Marea'dan sonra arabayı yakasım geliyor demişti.Ekonomisi için almıştı.Gerçekten yakıtı kokluyor.Şuan aracını sattı.
Eğer performans istiyorsanız T-jet alacaksınız.Kullanın test edin hak vereceksiniz.
Marea'dan sonra ya bravo 1.4 Tjet 120hp yada 1.6 multijet 120hp almayı düşünüyorum kısmet..
77hp liklere gelince yapılacak pek birşey yok.Dizel olsa chip daha ucuz ve verimli olurdu...
Aramıza hosgeldin öncelikle Gürkan abi Umarım en kısa zamanda sende bir Gp sahibi olursun ...
arkadaşlar bendede var o dert ama hava filtresi taktından sonra biraz düzelme oldu. ama hala yokuşta 3 4 kişi olunca kalıyorum :) ağustosta muayeneden ( malumunuz yeni muayenede herşey yasak :) ) sonra bir takım değişikliklere gitmeyi düşünüyorum 17 janlar sorun çıkardığı ve performansı gerçek anlamda düşürdüğü için hafif 16 inç jant ve performan eksoz gibi buda bana yeter diye düşünüyroum zaten fazlası diğer arkadaşların dediği gibi masraflı olur. bizim yapacağımız en iyi şey puntomuzun keyfini çıkarmak olacak.
bu arabanın orjinalindede 17" jant var. neden sorun çıkarıyo?
bende 77bg 8v kullanıyorum.
bizim araçlar tek bir şartla yürür... önden bi starjet veya t-jet punto çekerse :=)
cebinizdeki paraya yazık uğraşmayın ama tok ses almak isteyen olursa bir son susturucu takmasını tavsiye ederim.
fabrika çıkışı orjinal 15 i 17 ile değiştirince sorun olmayacakmı. diğeri zaten orjinal 17 olarak tasarlanmış
arkadaşlar 1.4 77 8V den fazla bişey beklemeyin, ama ekonomi adına çok şey bekleyin.kişisel tafsiyem; performans isteyenler 1.6 1.8 2.0 motor 2.el bi araç. aksi halde tonlarca para verip ekstra parçalara arabayı boğmak saçma geliyo bana. tabii nacizhane benim düşüncem. saygılar
Önemli olan motor hacmi değildir belirtmeden geçemiyorum :)
bende 1.4 linea var ve puntolara göre daha ağır olmasına rağmen ben performansının yeterli olduğu kanısındayım. tabiki bu kişiden kişiye göreceli bir kavramdır. tamam kalkışlarda ataklık yok. ancak ben daha arabada 4 kişi varken bile yokuş çıkarken 3. vitese düşmedim. (tabi çok dik yokuşlar hariç:) ) birçok yokuşu 4 hatta 5. vitesle geçtiğim oluyor.
araçtan ani ivmelenmeler beklememek gerekiyor.