Alıntı ahmet4646 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok o konuda bilgim var zaten benim bir daha ki yapacağım iş ayna altı aydınlatma onun içinde kapıyla şase arasında körüklü lastik şeklinde bir kısım var ordan geçecek ben aydınlatmaya giden kablonun kolay bulunabilmesi için o şekilde tarif ettim tavan lambasından alınmayacak oraya giden tesisattan alacak tabi yeni araçlar daha hassas ama düzenli temiz bir iş çıkardıktan sonrada sorun çıkacağını sanmıyorum zaten tavan lambasından da arıza ışığı yakmaz diye biliyorum.Hyundai de -(eksi) tetikle çalışıyor hatta ben bayağı çalışmalar yaptım follow me home (gecikmeli sönen far) ve tavan lambası merkezi kilit tetiklemesi ile çalışıyor.ondan biliyorum biraz kurcalanırsa herşeye bir çare bulunuyor ama eli yatkın olması gerekir birde temelden bilgi gerekir meslek lisesi elektronik bölümü mezunu olduğum için azda olsa elektrik-elektronik bilgim var.şerit led konusundada heryere rahat uygulandığı için ve fazla yer kaplamayıp iyi ışık verdiği için görünmeyen yerlerde en uygun kullanılacak aydınlatma ürünü o bence.

yaptığım işlemleri fırsatım olursa paylaşırım.
Yaptığın işlemleri merakla bekliyorum hatta fotoğraflı olursa çok daha iyi olur.