Listeyi oluşturuyorum o zaman hadi bakalım
1.Harun kuru
Tabiki kardeşim yaptırayım paylaşcam hem resimleri hemde düsüncelerimi.
Doğru diyorsunuz bencede kaç kiş yaptircaksa iki hafta verelim listeyi oluşturalım ona görede sayıyı belirleyip 3 aşağı 5 yukarı fiyatını alalım aynı yerde yaptıralım hemde küçük bi buluşma şeklinde olur.Sizce nasıl?
Ziyaretçi
direksiyon kaplamak kolay değildir, yapılan işçiliği görseniz çıkarır üstüne bi o kadar para daha verir helal olsun dersiniz
Harun abi ben erdal otoda yaptırdım biliyorsun, dedikleri gibi tek tip deri var onlarda ben de öyle istediğim ve işçiliklerini önceden gördüğüm için oraya yaptırdım. tek direksiyona yazın 170 tl demişlerdi yanlış hatırlamıyorlarsam ancak pazarlıkla direksiyon topuz ve körüğü 200 e yaptırmıştım.
bir de yaptıracak olanlara ufak tavsiye vereyim, eğer imkanınız varsa çıkmacıdan haşat bi dynamic direksiyon simidi alıp yaptırırsanız direksiyonda derinin verdiği kalınlaşma olmaz, cuk diye oturur. yok olmaz masraf edemem o kadar dersenizde olur, çok bi kalınlaşma olmuyor zaten
güncel olsun. fiyat hakkında aşağı yukarı ne kadar olur diyen arkadaşlar için söylüyorum: 150 liradan fazla tutacağını sanmam. şöyle kalabalık gidersek iyi olur. biraz adam toplansın, birkaç yeri gezer fiyat alırım.
ivedikte otomoda var 59 tlye kaplıyorlar kampanyada
ucuz malın yahnisi hesabı bence.. hiç gerek yok![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Dusunenler olursa benim bi arkadas kapliyo.yanlis bilmiyorsam eger 50 lira fiyatida.resimdeki gibi kirmizi dikis yapiyor mu bilmiyorum ama isciligi cok guzel
işler güçler..
Maşallah yakışmış.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri