Normal hocam, işçilik ve malzeme kalitesi güzelse yaptırın direk.
Arkadaşlar direksiyon ve vites topuzunu kaplatacam kırmızı ip, nakit 150 tl
k. kartına 165 tl diyo fiyat sizce nası ?
Normal hocam, işçilik ve malzeme kalitesi güzelse yaptırın direk.
O zaman şimdiden hayırlı olsun. Bir de dikiş ipleri kırmızı olsun, çok yakışır, dış boyayla da uyumlu olur.
Bursa da yapan cok guzel bi yer vardı ayberk yaptırmıştı sanırım bi sorun isterseniz ayberk0616
bursa da beşyolun orda var bitane deri döşemeci yalova yolunda otogardan genç osman ptt ye gelmeden 150-200 önce...
Bursadakinin adını buldum nurettin usta NİM oto döşeme . Yeri beşyol tarafındaymış.
2.5 saatte kaplama bitti direksiyon ve v. topuzunu 150 tl den kırmızı iple kaplattım işçiliği güzel kullandığı malzeme güzel, italyan bufalo derisi dedi eleman, yarın resimleri eklerim en azından bursada oturanlar için fikir olur. bursa beşyolda
"gama oto kılıf ve deri direksiyon müzik sistemleri" bisikletçinin 50-100 mt üst tarafı...
hayırlı olsun güle güle kullanın
foto bekliyoruz
fotoları yarın eklicem gündüz gözüyle daha net görünür
istanbulda yerine göre 100 ile 130 arası değişiyor
Vitez topuzu kaplanırken direk orijinalin üzerine dikişleri değiştirebiliyorlarmı?
Fiat'ın dericilerle ortak çalıştığından kıllanıyorum
biz gp'yi çok sevdik
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri