hocam bende yaptırmıştım cupra lip değil ama esnek lip ve ben çok memnunum görüntüye bakıp karar verirsiniz,saygılar..
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.uzun zamandır kafamda olan lip işine girmeye karar verdim.özellikle cupra lip çok hoşuma gitti.yarın kısmetse ya esenler avek ya da maslak otomotion a gidip taktırmayı düşünüyorum.fiyat olarak 105 tl olmuş zam gelmişlip işçilikde 20-25 tl tutar dediler.daha önce bu tarz uygulamalar yaptıran akadaślar memnunlar mı acaba?bizim araçlara tam olark uyar mı?yakıştığı kesin ama negatif düşünceleri olanlardan da cevap bekliyorum.herkese şimdiden teşekkürler...
hocam bende yaptırmıştım cupra lip değil ama esnek lip ve ben çok memnunum görüntüye bakıp karar verirsiniz,saygılar..
Çok yakışmış hocam aracınıza maşallah.ben cupra ya takmış durumdayın şuan kafayısizinki baya alçaltmış..
Bora bikaç foto paylaşsan da gözùmüz gönlümüz açılsagrandelerle evoların tampon farkı olmasa gerek?
Bora garajını inceledim bu arada maşallahpek lipe dikkat edemedim.bu arada sen nerden edinmiştin?
Bende de Chevrolet Cruze lip'i takılı. O da aklınızda olsun. Eliniz biraz yatkınsa montajı siz de yapabilirsiniz...
200,00 liraya karlık yaptırıcam önümüzdeki ay. spoiler , marşpiyel ve arka tampon difüzörü yaptırdım 500,00 liraya. ön karlık gelecek aya kaldı biraz daha orjinal duruyor araçta.
ISmileUDie
yarın bu başlıkta görebilirsiniz, bu işlemler bittikten sonra benzin alacak param kalmadıakbile talim ediyorum, fotoğrafta çekemedim. yarın atarım
ISmileUDie
Cruze lip de bence biraz fazla alçak Tevfik bey.ikisi arasında kalmıştım ama cupra ağır bastı.sırada 3.5 yay düşünüyorum.umarım İstanbul yolları için sıkıntı yaratıcak alçaklıkta olmaz araç.
Bende bora'nin elindeki lipi alip taktirmistim isitarak takmaktan bahsetmislerdi boralar ancak ustanin eli iyi ise isitmaya bile gerek kalmadan takilabiliyor
Umarım yaşamam sürtme falan.peki sizce taktırmadan önce piano black'e boyatmalı mıyım?nasıl olur arkadaşlar?yoksa direk mat rengi kalsın mı diyosunuz?
Benimki Cupra değil ancak aşağıdaki şekilde, ara sıra sürtme yapıyor, esnek olduğundan bir sıkıntı çıkmadı şükür. 50TL'ye taktırmıştım.
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bu esnek lipten daha dün aldım ama daha taktırmak nasip olmadı taktırır taktırmazda fotolarını eklerim.....
Erdi hocam peki cupra lip+h r 3.5 yay sizce sürtme yapar mı?cupra bunlara göre biraz daha yüksekte kalıyo sanki.bugün gidicem taktırmaya bakalım.özellikle benzer kombinasyona sahip arkadaşlardan cevap alırsam...
Surtme yapacagini hic sanmiyorum, zaten Cupra lip daha kisa, rahat kullanilir.
Sent my iPhone using
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri