Merhaba arkadaşlar , puntom 1.4 77 hp. Acaba 17 jant alsam aracımı yorar mı? Bi de yakıtta çok artış olur mu ?
Merhaba arkadaşlar , puntom 1.4 77 hp. Acaba 17 jant alsam aracımı yorar mı? Bi de yakıtta çok artış olur mu ?
I Love Abarth
kaliteli hafif bir jant alırsan çok büyük fark hissetmezsin, geniş taban sayesinde yola çok daha iyi basar yol tutuşunu arttırır. kattığı görsellik yakıt farkından kat be kat güzeldir![]()
16" candır![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Ben AEZ'nin Raver modelini kullanıyorum jant oldukça hafif ve sağlam.
16" yada 17" hafif ve kaliteli bir jant tercih edebilirsiniz.
1.4 16V kullanıyorum herhangi bir yorgunluk gözlemlemedim. Fire motor'da çok yorulacağını zannetmiyorum. Ama 18" lere falan çıkmayın derim. 16" ideal gibi.
15 inç janttan 17 inç janta geçmiş biri olarak eğer hafif bir jant alırsanız yakıt fazla farketmeyecek ama ince yanak lastik takılacağından konfor bariz düşücek. Görünüş hepsini unutturuyor.
Sent my iPhone 4s using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
kosei 17 ' candır. =))
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
NFS candır.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
araç jant aplikasyon listesi lastikjantdunyasi.com da var, umarım işinize yarar, yeri gelmişken, ben daha önce bakmıştım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri