güle güle kullan,
değmiş valla,
çok şık.
Doğrudur zaten uçuk kacık bir rakam değil işçilikte düzgüne benziyor. Gayet iyi yanı
güle güle kullan,
değmiş valla,
çok şık.
fiyat yüksek gibi olsada gerçekten haketmiş..arabanın havası değişmiş..güle güle kullan
MT
Çok güzel olmuş Kadir'im güle güle kullan
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
benimde koltuklara kilif almam laZim veya yaptirmam lazim acaba onun maliyeti ne kadar olur..cok cabuk kirleniyo koltuklar,kiliflarda cok incikli boncuklu söyle sade orjinale yakin biseyler bulabilirmiyiz acaba
Güzel olmuş , hayırlı olsun Güle güle kullanın
sonunda denk geldik bu sabah dükkan dokumadaki evren büfenin bitişiğindeki iddaa bayii öğleye kadar dışarda olabilirim ama öğlede 12 den sonra dükkanda olurum müsait olursan gel beklerim (sabahki karşılaştığımız trafik ışıklarından sağa dönünce 200-300 metre ileride ilk trafik ışığında sağda) telefonum sende vardı galiba ama yinede bulamazsan falan ararsın 0553 296 40 50...
Konu kadir07 tarafından (21/07/2012 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.
babamın arkadası koltukçu bi ağabeyimiz vardı. benim babam ayakkabıcı özel yumusak deri getrdi adını hatrlamıyrm. O abiye gotrdum 2 saatte halletti mukemmelde oldu. toplam maliyet sıfır
I Love Abarth
kadir söyle antalyadan 2-3 kisi toplanip araca uygun tarzda kilif filan diktirsek nasil olur.. maliyet belki duser biraz daha ayni olculerde yapilcak cunku..arabaya su dokulse leke yapio..,dun bende eski sanayiye filan baktim 3-4 yere hic gusel kilif yoktu nette bi tAne 40 liraya bisi gordum oda acaba nasil olcak,40 lira olunca kaliteden suphe ediyo insan..bide kilif tam oturcakmi oturmucakmi nasil olcak acaba..
güzel kılıf olursa bende varım
6-7 kisi oluruz galiba sadece antalyadan bi arastirsak nasil olur acaba..ortalama fiyat ne cikar antalyadan
olabilir aslında bende biraz önce koltukları temizletmek için bir iki yere uğradım sadece koltuk ve kapı içlerine 100 tl istiyorlar o paraya kılıfda yaptırılıp takılabilir ama yinede güzel kıllıflar 800-100lira civarı tutar...
kadir allahtan aracı değiştirecem yoksa masrafa sokacan sen beni =) güle güle kullan kardeşim tek kelimeyle süper olmuş.
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
bn isiklarda komple kuafor yaptirdim 120 lira motor yikama filanda vardi icinde fena olmadi ama koltuklar acikta oldugu icin tekrar kirlendi..
ben arabaya tam oturucak,uyumlu bi kilif bulsam siritmicak sekilde 150 liraya alirim ama cok kotu gozukuo kiliflar gozume
çok güzel olmuş güle güle kullan
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri