hayırlı olsun bende düşünüyorum
Güzel olmuş hayırlı olsun.Koltuk kılıfı taktırmaya mantıksız diyenlere gerçekten şaşıyorum.Bizim burada yağmur yağınca kışın sokakların harabe halinden dolayı ortalık çamur deryasına dönüyor.Bu şekilde araca çoluk çocuk 5-6 kişi bindiğinde koltuk kalıfı taktırmak öyle br mantıklı oluyor ki anlatamam.Koltuk kılıfı mantıksız diyenler arabalarına tek kişi biniyorlar galiba.Ya da kimseyi bindirmiyorlar.
hayırlı olsun bende düşünüyorum
Koltuk kılıfı işi biraz değişik bi iş ya uygununu bulmak zor gerçekten bnm arabama taktırdığım koltuk kılıflarıda boyle ama deforme olmaya başladı ufaktan.
Yinede memnunum kılıflardan maliyeti 80 liraydı
Kusura bakmayında ben şu kılıf işine anlam veremiyorum,kendi arabamı orjinal koltuklarıyla kendim kullanamicaksam niye alıyorumki ?
Sattığım adama ayıp olmasın temiz veriyim de orjinal koltuklarıyla kullansın diye mi?
Orjinali neyse oyle kullanirim niye kendimi ondan mahrum ediyimki,hee çok mu kirlendi,leke mi oldu,giderim bi oto kuaföre pırıl pırıl yaptırır kullanmaya devam ederim..
bnm arabamda koltukların orta bölümü açık gri renkli olduğu için çok çabuk kirleniyordu. koltukları dediğiniz gibi temizlettim ve koyu kılıf taktırdım şimdide pislendi ama çok dikkatimi çekip gıcık etmiyor beni kılıflar. bide siyah kısımlarındaki güneş solmasını engellemekti amacım kılıf takarken.
Ama dediğiniz gibi arka koltuklar 1/3-2/3 açılmıyor kılıftan sonra buda kötüü yanı kılıfın
hayırlı olsun, yakışmış. güle güle kullan.
süper olmuş.güle güle kullan..fiyat nedir??
Hayırlı olsun, zevkler ve renklerBen beğenmedim. Zaten her türlü kılıfa ben karşıyım aracın görselliğini bozduğu düşüncesindeyim. Periyodik temizlik ve özenli kullanımda zaten bir sıkıntı olmuyor.
![]()
Arkadaşlar.
Ankarada benim kar beyazı için koltuk kılıfını uygun fiatla ama orjinal gibi diktirebileceğim bir yer biliyor musunuz? Şaşmazda Baran Dizayn diye bir yer var. 250 TL. dedi. bende olur)) dedim. millet uçmuş yaa..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri