güzel durmuyor zeynel... kaba olmuş....
arkadaslar gp ıcın resımdekı gıbı bır urun dusunuyorum resmide fena degıl arac sanki bırazdaha agresıf ve sportıf gosterıyor gııbı geldı bu uygulamanın aracın kaportasına zararı varmıdır bırde egzotık kırmızda sıyah nasıl gıder merak edıyorum fıatı 180 tl falan gercı bıraz zamanı gecmıs demode gozukebılır ama ne bıleyım begendım ben
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
güzel durmuyor zeynel... kaba olmuş....
abi çok kaba ya bunun yerine kaput koruyucu filmi çektirmek daha mantıklı
bende beğenmiyorum bu olayı. zaten egzotiğe siyah hiç olmaz :/
Kaportayada zararlı... Sen bu işten vazgeç en iyisi![]()
yok be zeynel çok da iyi değil..
Kaput filmide çok iyi korumuyor deriyle kıyaslanmaz ya. Acaba başka bir çözüm var mıdır ? Kaputu boyatmak istemiyorum bende taş izleri yüzünden![]()
Bencede bunu cıkarmalısın.. ıyı durmuyor
bence uzun bir yola çıkılırken takılabilir, kaput filminden 10 kat daha iyi koruyor, ürün açıklamasında kaputa zarar vermemesi için derinin alt kısmı özel bir malzeme ile dikildiği belirtilmiş. sürekli gezilmez bu şekilde ama dediğim gibi uzun yola çıkmadan takılırsa bırakın kaputu arabanın burnunun tamamını korur. iyi bir fikir...
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Arkadaslar yorumlar ıcın tesekkurler benım kafamda olan sureklı takmak ıdı ama sızlerın fıkırlerı ıle almaktan vaz gectım herkese tesekkurler
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zevk meselesi bende çok da kötü durmuyor agresif bir hava vermiş hanibal gibi durmuş araba...
Sadece fiyat fazla bence,yüzde yüz deri olmasına gerek yok zaten...
Buna gerek yok. Sadece kaputa takmak yeterli, plastik aksam sorun deil. Oda uzun yola çıkarken takacaksın..
zeynel kardeş Gres yağı ile yağla kaputu, çık uzun yola...
taş,sinek, ıvır zıvır durumlarını minimuma indiriyor.
taşı kaydırıyor, sineği yapıştırıyor(su değer değmez de kayıp gidiyor)...
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
Bana göre apaçi işi gibi oluyor![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Merhaba arkadaşlar.Bende bu taş izlerinden şikayetçiyim.Çözümü boyatmak yerine carbon film ile kaplamakta buldum.İlk seferde yaptırdım,muayenede sorun çıkarttılari.Orda yırtıp attım.Muayeneyi hallettikten sonra gittim tekrar yaptırdım.Sizce nasıl olmuş.![]()
Güzel olmuş dostum ama eğer ruhsata işli değilse mavi siyah diye polis yakaladığı anda bağlıyo haberin olsun..Aynısı bi arkadaşımın başına geldi..
O değil de resimde Fiat logosu yerine Punto logosu var, ilk defa görüyorum, satılıyormu bunlar ?
Onlarlamı uğraşıcam ya.Takarsa kafayı bana söker atarım napıyım.Bağlama işleriyle uğraşamam valla.
herkesin zevki kendine güzeldir ama bana para verseler o kaput koruyan deri şeyi takmam gerçekten hiç güzel durmuyor ve boyaya da zarar veriyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri