titanyum gride koyu cam filimi ve siyah tonlar ağırlıkta oldumu yakışıyor hakkaten.beyendim kazasız belasız kullanın...
Printable View
titanyum gride koyu cam filimi ve siyah tonlar ağırlıkta oldumu yakışıyor hakkaten.beyendim kazasız belasız kullanın...
Gri özünde kötü bir renk değil ama günümüzde standartlaşan bir renk olduğundan çok basit geliyor gözümüze.. Fakat makyajlandığında farkını ortaya koymayı iyi biliyor çok tatlı bir görüntü sağlıyor...
çok güzel olmuş güle güle kullan yanlız yanındaki reklam stickerlerini sök simsiyah olsun ;)
iyi fikir verdi sağol ön cam tamamda arkalar için bilmiyorum
Valla onlar benimde ilgimi çekti memet abi sen gönderdikten sonra dedim bu reklamlar forumdaki arkadaşlarda varmı diye tekrar baktım bi kısmında var bi kısmında yok ilgimi çekmişti :) Kolay sökülürse yarın denicem teşekkürler :)
Damla yapıştırma , sıcakta sökme gölgede soğukta sök pıt diye cıkar altında yapışma izi kalmaz sıcakta sökersen yapışma izi kalır onuda su ile çıkarabilirsin ..
muhteşem bir ürünnn benceee
Ürünün çift taraflı bantları çok ama çok kaliteli şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta montajdan sonra 2 gün yağmur yedi sapa sağlam duruyor.. Ama tazrikli su ile kalkarmı bilmiyorum 'ki ben tabancalı yıkamaya prensip olarak karşıyım sorun yaşayacağımı zannetmiyorum...
aLdm cokta mutLuyum aracıma yakıştı... TŞkLr femoLi ;)
güle güle kullan mustafa ;)
mugen