Evet arkadaşlar bugün müjdeli haber geldi, EVOM gemiyle geliyormuş 18 inde Türkiye de olacakmış , ikinci haber ise aksesuarlarım araç gelmeden Türkiyeye gelmiş, sizlerle paylaşmak istedim ...
emrullah aksesuarlar kaça maloldu?
Siyah & Beyaz Ölüm & Yaşam
BEŞİKTAŞ ve EVO ayrıcalıktır !
Hocam ben gümüş anahtar sahibiyim birde 31 martta aldım 1.400 e geldi hepsi
hayırlıu uğurlu olsun güle güle kullanın...![]()
Teşekkür ederim Ahmet sağolasın en güzeli en iyisi ve gönlünüzdekini de Rabbim size nasip eylesin...hele bi aracı alalım Allah ım tamamına erdirir inşallah bi prob çıkmaz...
Gümüş anahtar nedir ?
TSİ Jetta.
Fiattan 2. aracımı almıştım, onun için gümüş anahtar sahibiyim, ve bildiğim kadarıyla gümüş anahtar sahiplerine fiattan yeni araç alımlarında %2 fiattan indirim var ve Allah ım nasip eylerse bu 3. olcak ve ALTIN anahtar sahibi olucam bu demek % 3 indirim![]()
Hayırlı olsun. Iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Teşekkür ederim sağolasınız arkadaşlar...
hocam egsoz ucu ne kadara geldi bilgi verirmisin...
Hakan kardeşim ayrı ayrı olarak bilmiyorum YALNIZ ŞU AYRINTIYI BELİRTEYİM BEN GÜMÜŞ ANAHTAR SAHİBİ OLDUĞUM VE DE BU AKSESUAR VE ARACI 31 MARTTA YANİ NİSANDAN ÖNCE ALDIĞIM İÇİN FİYATLARI HESAPLI ALDIM , İLGİLENEN ARKADAŞLAR MEDOS TAN ENGİN BEY İLE İRTİBATA GEÇERSE SEVİNİRİM . KUSURA BAKMAYIN Benim ismimi söyleyebilirsiniz bugün görüştüm bana soranlar oluyor size yönlendiririm dedim Teşekkürler..
Güle güle kullanın...
Teşekkür ederim mustafa abi sağolasınız...
güle güle kullan... aksesuarları takınca fena olur...
güle güle kullanın...
Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun...
egsoz ucu nun fiyatını bilmiyorum demişsiniz ama faturası vs yok mu? bende almak istiyorum da yurtdışında 150$
Arkadaşım henüz aracımı almadım yani Türkiye ye gelmedi, sipariş ettiğim aksesuarlar ise geldi durum bundan ibaret![]()
Öncelikle Hayırlı Olsun Fakat Bir Spoiler Bir Marşpiyel Takım Birde Eksoz Ucuna 1400 TL Mi Verdin ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri