Burak Coskunirmak Nickli Üyeden Alıntı
hocam ben ve burdaki arkadaşlarımızın hepsi seninle bilgimizi tecrübemizi paylaşıyoruz.. müşkülüne çözüm bulmaya çalışıyoruz ama sen en azından benim yaptığım önerdiğim söylediğim şeyleri küçümseyerek mahalle lastikçisine sorulmaz diye cevap veriyorsun.. bence burda hata var değil mi? bi kardeşin olarak yardımcı olmaya çalışıyorum.. belli aile babasısın başına kötü bişey gelmesini ister miyim sence? ayrıca ben burdaki kimseyi tanımıyorum kimsenin bilgisini de hor görmüyorum.. herkesin bi düşüncesi tecrübesi bilgisi var.. ztn daha dur bismillah bgn kayıt olmuşum foruma kimseye ukalalık yapma gibi bi niyetim yok.. ama büyüğümden de küçüğümden de yaşıtımdan da saygı bekliyorum.. 50 senedir bu işi yapan adama mahalle lastikçisi dersen fabrika böyle yazmış kitapçığa dersen olmaz bnce.. fabrika sağlamlık testi de yapıo ona bakarsan ama Allah korusun sen kaza yapsan arabada o an problem olsa airbag açmasa noolucak? her zmn yazılan şey doğru değildir.. bak kendin de yazmışsın önceden aynı basıodum havayı diye.. doğru bildiğinden şaşma.. bnm demek istediğim bu..
saygılar..