Dün verdim siparişi sanırım artık pazartesi ancak elime ulaşacak..Yorumlarımı yazıcam detaylara kadar:)
Printable View
Gülay şimdiden hayırlı olsun, bu Armster kolçakların aynısı hatta sanki o gibi ancak armsterler piyasada 120-160 arası satılıyor bayilerinde, bunlar nasıl bu fiyata satıyorlar anlamadım. Güzel fiyat. Merakla fotoları ve görüşlerini bekliyoruz, inşallah kaliteli bir üründür...
Yarım saat önce kargo ulaştı ve kolçağı getirdi.. Alıp hemen aşağıya indim. Görmek isteyen arkadaşlar için montaj öncesinde kutudan çıkan parçaların fotoğraflarını aldım. Öğleden sonra da montaj edilmiş şeklini paylaşacağım :)
Ürün genel anlamda orijinaliyle boy ölçüşemez ancak fena durmuyor.. Deri kaplaması kötü değil. Şık bir görünüm vermiş. Koltukların sökülebileceğini montajın böyle yapılacağını söyledi arkadaşlar. Zamanla ses yapmaması için koltuklara takılacak yassı aparat ve koltuk arasına ince sünger koyup o şekilde vidalayacaklar.
Hayırlı olsun Gülay,güle güle kullan,işi bilen elemanlar tarafından montajı yapılırsa ses falan geleceğini sanmıyorum...
koltukları bence sokturmeyın bence onu soyleyen arkadaş abartmış biraz koltukları en on konuma aldığınızda aparatı takmak ıcın yeterli mesafe cıkmaktaa aynı urunu ben aldım ve monte ettim...
aynı ürün bende de var. ben montojı el freni konsol kapağını sökerek yaptım.
süper monte den sonra fotoğrafları bekliyoruz :)
kolçaklar aynıymış Gülay hanım :) güle güle kullanın :) bende 30 liraya almıştım
evet montaj sonrası resimler, yorumlarınızı bekliyorum..
gayet te güzel olmuş işte. güle güle kullan . konforu yeter. hem de otomatıkte
Gayet güzel olmuş Gülay,güle güle kullan...
bende ankarada femoliye (mehmet) taktırdım sağolsun iki dakikada halletti çok ta memnunum çok faydasını görüyorum
Sorun değil,her zaman bir önerim var ... =) mesela bu...
Tofaş - Fiat Aksesuar Kaplama 40 TL
bu arada derı dıreksıyon ve topuz ne zaman yapılıyor ?*?
Evet işten çıkıp sürüş keyfini de yaşamış bir kullanıcı olarak çok güzel bir duygu olduğunu belirtmemde fayda görüyorum :D
iyi günlerde kullanın.
bu arada güle güle kullanın :)