kullanıyosun ya daha iyi yorumlarsın, aparatı çıkar bi kaç sokak gez, sonra tak aynı sokakları tekrar gez.aldığın ürüne verdiğin paraya değer mi performans artışı,,,
Printable View
aparatı çıkarmama gerek yok ben çok çeşitli araç kullandım hangi aracın seri hangisinin hantal olduğunu çok iyi biliyorum. daha iyi şöyle yorum yapayım. geçen gün yani box takmadan önce kırmızı ışıktan kalkerken önümdeki kia rio yu yakalayamadım. ama dün lambalardan sol tarafa dönüş yaparken iç tarafta kalan benim önüne geçmemi istemeyen ford focus tdci ile öyle bir kapıştık ki en fazla bir 1 veya 1.5 boy önüme geçebildi eşim sen yine kiminle kapışıyon deyince bıraktım.
Ben aldım. Yaklaşık 1 ay kullandım iade ettim.
nedeni ise sabahları arabayı çalıştırmakta çok zorlanıyordum. 7. seferde çalıştığı oldu.
satan firma ve almanya ile görüştüm. ürünü değiştiler. ama sorun devam etti. Sonunda iade aldılar.
servisle görüştüm. zengin karışımdan ötürü boğulduğunu söylediler. ne kadar doğrudur bilemem ama box u sökünce araba tek seferde alıyordu.
yani benim GP box u sevmedi maalesef :(
ben hafif meyillerde kalkışlarda uyuz oluyorum kalkmıyo araba, herkes gidiyo ben arkada kalıyom, en çokda dandirik reno clio symboller varya onlar bile basıyo gidiyo ona kıl oluyorum
o zman yakıtı sarfiyatında kesinlikle artış oluyodur.
Bu sabah itibari ile yakıt sarfiyatım 5.2. Ama gerçekten araç canlandı. Aslında ayarları daha çok açık değil. Arkadaşlar boxun üzerinde iki tane switch var bilginiz olsun bütün ayarlamalar buradan yapılıyor gerçi ingilizcem olmadığı için kullanım kılavuzunu tam anlayamadım ama 1.switch verimliği 2.switch aracın hız bandını artırıyor. fabrikadan bu ayarlar B 1 diye geliyor ben şuan için D 3 yaptım İngilizcesi olan birine kılavuzu göndere bilirim.
Box takılı araçlarda kesinkikle yol bilgisayarındaki gözüken yakıt tüketimi değerleri doğruyu göstermez. Çünki kutunun çalışma mantığı araç beynini yanıltmaya yöneliktir. Motora giren yakıt mikyarını olması gerekenden düşük göstererek zengin karışım yapmaya çalışır ve böylelikle performans artışı olur. Box lı bi araçta performanslı kullanımda aracın tüketm değerlerinin olması gerekenden fazla olacağı aşikar, önemli olan husus sakin kullanımda yakıt tüketiminin ne olduğudur ve bunların hesabında kesinlikle yol bilgisayarındaki tüketim değerleri ölçü alınamaz.
LPG li araca takılır mı arkadaşlar? Sadece dizel için midir?
Sadece turbodizel araçlar için.
the -switches are adjustable 0-9 and A-F where position 8 is the minimum and position 7 is the maximum. for adjustments to be made open racechip at its back. you need a "10" torx to open i t. if you want to increase the efficiency, put the -switch up step by step, not all at once to full power.
-switch 1
this -switch you can put efficiency up or down. This should be, depending on condition as supplied to customer, either on position B or 9. Every position you boost now clockwise means about 1,5 more efficiency, every position back means less efficiency. If there should be a bucking while accelearating, or itf the vehicle souldn’t take the gas, put the -switch 2 positions back.
-switch 2
this switch you can change the “tuning-break-barrier”. This one borders the tuning at the speed band. The farther i t gets ed clockwise, the higher is the speed band the tuning avtive in.
However this shouldn’t be changed if i t runs undisturbed. If there sould appear an alarm message in the higher speed bands put this -switch 2 positions back.
özetle
anahtarlar 0-9 ve a-f arasında 8 posziyonludur.
boxın arkasından 10 luk tornavida ile ayarllarınızı yapabilirsiniz. etkinliği arttırmak isterseniz anahtarı birer birer yükseltin. birden sonuna kadar açmayın.
anahtar 1
bu anahtarla etkinliğini azaltabilir ve arttırabilirsiniz. kullanıcı b ile 9 arasındaki bir pozisyonu aracın condistonuna göre seçebilir.saat yönünde çevirdiğiniz her posizyon 1,5 kat daha etkilidir. saat yönünün tersine çevirirseniz etkinlik azalır. eğer arabanız teklerse ya da gaz yemiyorsa anahtarı an kullandığınızdan iki kademe azaltın.
anahtar2
bu anahtarla aracın hız bandını ayarlarsınız. saat yönünne çevirdiğiniz sürece daha fazla hızlı olursunuz. eğer rahatsız etmiyorsa ayar değiştirilmemelidir. yüksek hızlarda kadranda bir uyarı mesajı alırsanız, ayarınızı o an kullandığınızdan 2 kademe düşürün
bu ürün anolog ayarlı olanmı?
yakıt tüketimine oldu sehır ıc dısı nasıl durumda
valla bende merak ettim şu olayı yakıt nasıl aracın performansı nasıl kullanan arkadaşlardan daha detaylı bilgi bekliyoruz :D
Arkadaşlar Bursa şehir içi 5.2 - 5.4 litreye geziyorum 50 tl ile 250-270 km gibi.
şehir dışı ise geçen Bursa - Antalya yaptım 4 yetişkin bir çocuk 110 - 120 gibi hızlarda 4.8 litre 210 TL 1100 km yol yaptım.
Box çok güzel üzerinde iki adet ayar seçeneği var,
Birincisi gücü ikincisi ise boxun ne zaman hangi devirde çalışacağını belirliyor. üstlerinde 16 kademe var ben gücü 13 kademe de kullanıyorum her kademe %1,5 güç artışı oluyor yani
13x1.5=19,50 verimlilik
75x19,50=14,63 hp
75+14,63=89,63 toplam hp güce denk geliyor.
bu değerler o tarz bi hesapla olmaz, heleki analog bi boxla hiç olmaz bende palio 1.3 var öncedne box kullanıyorum dijital olanında takmadan önce 69 hp 172 nm veriyordu box en üst kademede 84.6 hp 205 nm tork veriyordu, bu değerleri bile analog box ile almanız zor, şu an megachips yazılım kullanmaktayım 96 hp 215 nm güç üretiyor aracım