Güzel olmuş walla...Ne kadan bunlar :?
cok hosuma gıttı sıyaha daha cok yakıstıgını dusunuyorum![]()
Güzel olmuş walla...Ne kadan bunlar :?
I ' m c a p u l i n g . . .
madem yaptın takımı tamamlaman lazım
kapı kolları
ayna kapakları
arka bagaj çıtası
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Sonunda muradına erdin gerçekten siyaha da bir başka yakışıyorGÜle güle kullan..
Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Kemal Oto Aksesuar Tuning - Chrome Aksesuar Kategorisine Girmek İçin Tıklayınız.
Buradan bakabilirsiniz.
hayırlı olsn
TSİ Jetta.
ben seviyorum nikelajı her arabaya yakışıyor siyah ve kırmızıya daha bir güzel oluyor..
güle güle kullanın güzel olmuş...
tesekkurler arkadaslar gercekten cok ojınal cıtalar aldıgınız da daha ıyı anlıcaksınız kesınlıkle suphe etmeyın uyarmı dıye 60 lıra cıtaların fıyatı 6 lırada kargo + 66 lira bu arada ben fazla modıfıyeyyı sevmıyorum coskun usta aynalar kapı kolları falan bı stıcker olsa ıyı olur o zaman benım ıcın tamamlanmıs olacak bı de kapı esıklerı ılerdebu sıteye bayıldım ama cogu kısı bılmıyor
Konu hilmiusta tarafından (31/12/2010 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.
ab1 cok guzel olmus ama sak1n buna kap1 kollar1na ve aynalara krom takma arac1 boguyor bnce kotu duruyor ama genede snn terc1hin..
Hadi Abisi .)
Ayna kismina katiliyorum fakat kapi kollari goruntuyu tamamliyor![]()
tutuku hem fıkırıztamam felomı bı de kapı esıgı aldıkmı tamam dır
![]()
benim hoşuma giden cam çıtası , yarım kapak ayna , bagaj çıtası..
cam çıtası dönse kelebek cam fitilinden daha orj olacak ama yok öyle bir modeli. bagaj çıtası hala eski tip daha orj. bişey olabilirdi. evoda arka nikelajı fabrika çıkışı beklerdim. fiat 500 de öne konulan krom nikelaj arkada devam ettirilmiş bizde ise sadece öne konmuş![]()
kap1 kollar1na dama yapt1r1n daha guzel oluyo s1yaha gr1 g1der![]()
Hadi Abisi .)
Gayet iyi durmuş çıtalar araçta.Montajını nasıl yaptınız?
montaj cok kolay ve basıt sılıkon bantlar zaten üzerın de hazır sız sadece bantın uzerındekı koruyucuyu kaldırıyorsunuz yanı acıyorsunuz ve dıkatlı bı sekılde yapıstırıp uzerıne baskı uyguluyorsunuz
hayırlı olsun siyahta güzel durmuş gerçekten![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri