Bende bagaj icersine led ışıklı bişey taktırmak ıstıyorum malum salak fiat bagaja ışık koymamıs grande punto gibi arabaya
Bende bagaj icersine led ışıklı bişey taktırmak ıstıyorum malum salak fiat bagaja ışık koymamıs grande punto gibi arabaya
eline sağlık güzel olmuş.
ben beyaz led uygulası yaptım daha aydınlık gösteriyor.
bagajın sağ tarafınada çektim.çokta güzel bi hava kattı.bagaja da yapmanızı öneririm.
Gülay hanım çok güzel olmuş
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
Gülay ammada Flood yapmışsın he
I ' m c a p u l i n g . . .
istanbuldaki puntocular bir araya gelelimde şu bagaj ve arka koltuk aydınlatmasını hep beraber çözelim yaa. bitsin artık bu çile.
guzel olmus
gayet başaılı.....
daha yenilikleri bekliyoruz...
Gülay hanım tebrikler güzel olmu ama nekadar gerekli ben onu anlamadım
Benimkinde de tavan lambasından paralel çekildi.Tavan lambası gibi gecikmeli yanıp sönmesi güzel oldu...Ön koltukların altından arka koltukların ayak konulan yerlerine de vuruyor ışığı.Bir de tavan lambası 9 lu kare şeklinde olan beyaz led , ve araç içi led ler de beyaz olunca daha hoş görünüyor.plakalık ışığı bile MTEC in beyaz ampulu arıza ışığı yakmayanından...
Valla güzel duruyor, hayırlı olsun.
istanbuldan yarımdı olacak arkadaşlar yok muuuuuuuu?
Sırada bagaj içi ve göstergeler var En kısa zamanda..
dimi
Valla doğru, abartı duran bir görüntü yakışmıyor, sonuçta bir bayan aracı
zarif dokunuşlarla küçük değişiklikler planlıyoruz
Kullanım açısından bana herhangi bir kolaylığı yok elbette, ancak gerçekten çok hoş bir görüntü oluyor kapıyı açtığımda..
göstergeleri nasıl yapmayı düşünüyorsunuz gülay hanım??
Gayet başarılı...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri