Femoli gibi bi garanti varken xenon markasına ne hacet? Xenon iyidir kan yapar.
Printable View
Femoli gibi bi garanti varken xenon markasına ne hacet? Xenon iyidir kan yapar.
komple 1 çok açık olur gibi geliyor,
komple 2 de dışarısı nasıl görünür bilemiyorum :) özellikle aynalar tabi.
Yüksek meblağlara yaptırmayı düşünmüyorum aksarayra 40-50 ye yapıyorlarmış onlardan yaptırıcam sonuçta burası istanbul kıl bir polise denk gelirsek vay halimize 400 de versem filme söktürtecek 50 de versem söktürtecek. bozulursada yine bir 50 verir yine yaptırırım :)
ama komple 2 numara filmde aklıma yatmıyor değil yani :)
Ben param olunca Lumar marka film çektircem; sonax'ta bir arkadaş 300 TL fiyat verdi.
Tamamıı bir numara kahverengimsi+duman etkili filmden yaptırcam. Eski arabamda da bu renk film vardı ve çok güsel duruyordu.
Amacım içeriyi saklamak değil sonuçta, daha az güneş ışığı girsin yeter...
filmler 20 25 30 35 50 lik diye gidiyor.mesela 20 lik % 20 görüş anlamına geliyor.ben 20 lik yaptırdım gece geri giderken camı açmak zorunda kalıyordum.önleri 30 luk yaptım arkalar 20lik cam a 10 cm yaklaşmadıkça hiç bişi gözükmüyor....
yakındaki aksesuarcıya gidip fiyat aldım 150tl fiyat werdi adam ön cam hariç çizilmez dedi :S millet 100 e yapıyor bune ya =) yıl başından sonra yaptırıcam artık
2 numara film yaptırdım hayırlısıyla şu xenonlarıda taktırdık mı tamamdır..1001 oto xenonlara 175 tl fiyat werdi uzun kısa "k" ile başlayan bir marka söyledi anlamadım valla :)
hayırlı olsun filmlerin
nereye kaça yaptırdın ve kaç numara oldu :)
Mehmet güle güle kullan araban daha yakışıklı oldu değilmi?? foto ekle de görelim.. Kazasız cezasız =)
evet,2 yıl garantili.
teşekkür ederim.Bana göre süper oldu en kısa zamanda fotoğrafını koyarım şimdi garaja kitledim 2 gün araba yasak :) kendi kendime yasak verdim yoksa ben o camları bozarım kesin,adam dedi tam kurusun öyle camı açın.şu yağmurlar bi gitsinde yıkatıp öyle foto koyam sonra ne pasaklı herifmiş demesinler :P
Sen yine sabırllısın .. Ben ilk gün kalerüferleri açıp 2 saat gırgır çalıştırdım arabayı ertesi gün sabah kullanmaya başladım:D 2 gün arabaya binmessinb ama emin ol gider gider bakarsın =)