İstediğiniz ürünleri yazın size fiyatları çıkarıp ö.m ile atayım ..
Printable View
İstediğiniz ürünleri yazın size fiyatları çıkarıp ö.m ile atayım ..
Bu egzozt kafasından kendi aracıma taktırmıştım,bizimkilerde aşağıya bakıyor,bu kafa ile düz duruyor tek sakıncası Kangoo dizel olduğundan bagaj kapağına siyah lekeler atıyor birde dikkatsiz kişilerin bacaklarını yakabiliyor,not:50 TL işçilik dahil taktırmıştım...
https://www.modacar.com.tr/ProductIm...001647_570.jpg
Grande Puntom da istediklerim :
- Spolier
- Krom kapı çıtası + bagaj çıtası (kırmızıda nasıl durur bilmiyorum :( )
- Sis farı
- Xenon far
- Kapı kollarını da krom yaptırsam mı boyatmaya gerek kalmaz:D (aynalar boyalı nasılsa)
benim eski arabama babam çok takıntılıydı öyle ki günlük şehir elektriğine bağlasanız 10 tl elektrik yakardı araba :)) body kiti fln kızıordu bana
bu arabayı punto evo yu aldıktan sonra hiçbir modifikasyon yaptırmayacaksın dedi sadece xenon ve film e izin verdi tabi ben durmadım yine 16000 k far sis xenon 2 numara film(eskisi 4 dü kızıordu 2 ye izin verdi) park ampülü ve plakalık ampülü değişti bide eski arabamdaki yeni taktırdığın çift yollu jbl compenentleri taktırdım ses harkulade çalıor şuan tabi bide jbl amfisini taktık.şuan bunlar var ama en yakın zamanda farlara mercek ve angel,kapı içlerine led aydınlatma, sete izin vermediği için bass ı takamıyorum bunları yapacağım
ben far istiyorum angel olandan kaç ay oldu çıksın artık :(
[QUOTE=;419416]Grande Puntom da istediklerim :
- Spolier (Harika olur, taktırdıgınızda önceki hali garip gelecek)
- Krom kapı çıtası + bagaj çıtası (kırmızıda nasıl durur bilmiyorum :( ) (Her şekilde güzel durur, benim garaja bakablirsini, 80 TL maliyeti var)
- Sis farı (Gece aksesuar olsun diye yakmayacağınıza söz verirseniz harika derim :) )
- Xenon far (gp lerin angelli modelleri cok güzel, kalitesiz ucuz xenonlar ışığı cok dagıttıgı için trafikte cok sitem alabilirsiniz :) )
- Kapı kollarını da krom yaptırsam mı boyatmaya gerek kalmaz:D (aynalar boyalı nasılsa) (cam krom cıtalarını taktıracaksanız boyalı olması daha güzel olur bence, ama kolaya geliyorsa krom da güzel durabilir)[/QUOTE]