bu foto çok hoşuma gitti, benim beyaz led parkların yanına nasıl gider acaba :D
Printable View
bu foto çok hoşuma gitti, benim beyaz led parkların yanına nasıl gider acaba :D
mert sen ne soyguncu çıktın kardeşim :D
200 ney yaa :D
Ama şu çift duy oalyını bende istiyorum. Gönder bana bi tane o parçadan :D nasıl fikir
resim süper mertçim...
Mert soyma mılletı kardesım :D
Zaten cok para ıstıyon jantlara illa çalalımmı :D
mercekli farlarda bu sinyal lambasının sürekli yanması nasıl olur ki mert yakından bir fotograf yokmu bundan baska
abi duy lazım değil üzerindeki duydan yapılıyor duyun içinde metal bir tırnak var onu söküyorsun onun yerindeki ampulude alıyorsun sonra çift duylu ampul için elektrik vererek bakıyorsun hangisi nasıl yanıyor diye ona göre lehimliyorsun sakın denemeyin yanlış bir yere bağlarsınız şase yapar hiç çalışmaz :)
abi 5 liralık bi ampul kargosu daha pahalı :D
:)
canın sağ olsun abi :)
mercekli farlarada yapılır önemli olan mercek değil içindeki ampul
çalacam mertin jantlarını...
tamponlara takıyorum yakında fotoları eklerim :)
xenon maceramdan sonra bunuda anlattım servistekilere ama anlayamadılar olayı. ya birşeyi bilmeden yaptırmak ne zor iş. ne istesem elimde kalıyor:)
guzel bı tamponcuya gıt o onu sablonu bıraz ıcten kesıp bı cm kadar bı pay bırakıp kesıyo ondan sonre eyeyle duzel tıp senteye alıyo ama arkalarını bı fıbercıde kapatıp bı yer yaptırman gerekıyo guzel de oluyo . : )
Tamponlara ledli amerikan sinyal 330 lira kampanya başladı normalde 400 den aşağı yapılmıyor baya zehmetli iş o yüzden fiyatı böyle
yaptırmak isteyenler mesaj atabilir ;)
Arkadaşlar bu sinyalleri Ayna kapaklarına taşıma olanağı varmıdır ki :) ona da öyle bir işçilik yapılabilir mi ki ?
bnde bu amerıkan sınyallerden yaptırmak ıstıyorum ama arıza lambası yakarmı onu merak edıyorum parklarda led yok orgınal sarılar war. nasıl yapıldıgınıda bılmıyorum bı yardmcı olursanız sewınırım **** tsk.
bende amerıkan parkda var sınyaller de cıft duy hıc arıza lambası yakmıyo sadece plaka lambalarını led yapıcakdım onları ıcın arız lambası yakıyo dedıler denemedım doğrumu o bılmıyorum .
https://img41.imageshack.us/img41/96...0013largeu.jpg
sinyaller çift duy demişsin, 5W olanı parka bağladıysan normal parkları led yaparsan arıza lambası yakmaz. bende yakmıyo enazından :D
gayet hoş ve güzel