215 / 40 / 17 lastik 3,5 da hr yay kullanıyorum...sonuç 10 numara..;)
Printable View
ismail aracın çok güzel görünüyor.
yakıt durumu nasıl peki1.3 mjet için biraz aklımı karıştırıyorda???
antalya ekibi sezonda bitmişken Kasım ayı içinde bi buluşmada bizler ayarlayalım ne dersiniz...
ayarlamaya çalışıyoruz ama nafile bir türlü buluşamıyoruz :(
yha 17 inc jant 75 beygire cok cegil mi bn t jet e 16 lik dusunuyorum 17 lik cok yaktirir diye
hocam cooook güzel olmus sakıncası yoksa fiyat hakkında bilgi verirmisin
voglant 3,5 cm gayet güzel oldu 2 sene dir kullanıyorum.
Bu arada ayna kapaklarını akşam verdim birmota sabah beyaza boyanmış şekilde alıcam nasıl olacak merak ediyorum.
Seninde söylediğin gibi kapı kollarınıda kırmızı yaptıkmı birde siyah tavan kaplama güzel olur fırsat buldukça yapıcam hepsini.
Çok yakışmış İsmail güle güle kullan jant seçimin kadar lasitk seçiminide beğendim...Yalnız merak ettiğim bişey var uzun yolda diyelim ön lastiklerden ufak tefek taş vs.. cisimler kapıya fırlamaz mı malum 215 taban biraz dışarda durur sanki?
Ya sorma Mert bende onu dicektim Eskişehir dönüşü bir baktım sol ön kapının tam ortasına gelmiş bi taş:( acaba 215 te nasıl olur...
Hee sen olayı çözmüşsün :)
İsmail güle güle kullan arkadaşım, harika olmuş bence.
Acaba davlumbazlara parça ekltip dışarı doğru uzatsakmı minibüslerdeki gibi :)
İsmail, çok şık duruyor...
Kazasız belasız, iyi günlerde keyifle kullan...
Teşekkür ederim..
Harika olmş ya müthiş güle güle kullanın
Maaşallah Maşallah :D
gerçekten süper olmuş allah kaza bela vermesin
evet beyaz ayna kapaklı fotoları görelim :)
maşallah çok yakışmış kaç cm yay var acaba? bnde 17 yada 16 inch jant almayı düşünyorumda.
bende jantları beyaza boyadım sanırım bu metalik beyaz yani düz parlak beyaz çok yakışmış maşallah... :)
e çok iyi 3.5 yayla 16inc jant kullansam leylek görüntüsünden kurtulacak yani araç pek sevindim bu işe teşekkürler :)
araç çok şık olmuş..jantların şekilde çok güzel..aynalardan sonra olay biter..
arac beyaz ayna kapaklarıyla guzel olmus.. uye garajından gordum :D:D
ooo süper ben beyaz demiştim :D