Mesafe çok önemli kısa mesafede tork kendini elbette hissettirecektir.Ama otobana çıkıp bir 25 km gittiğinizi varsayarsak t-jet benim için bir adım önde hatta bir kaç adım yanlış düşünebilirim deneyecek biri olsada gelip şahit olsak :D
Printable View
Mesafe çok önemli kısa mesafede tork kendini elbette hissettirecektir.Ama otobana çıkıp bir 25 km gittiğinizi varsayarsak t-jet benim için bir adım önde hatta bir kaç adım yanlış düşünebilirim deneyecek biri olsada gelip şahit olsak :D
Bi babayiğitmi çıktı ne :D
Ben denerim :P:P
Motoru kucağına almayasın kardeş :dribble0:
istanbula geldiğinde ben denicem bakalım elmi yaman beymi yaban :)
Mert Muhattabım Deilsin ya:D sana benzin harcayamam :P
yanlız bugun trafikte birşey farkettim bizim puntoların sportif görüntüsüne kesinlikle böyle 100 hp altı motorlar yakısmıyor yani insanlar acıkcası cok fazla sey bekliyor-yapabileceğini zannediyor aracın.hele şu iğrenç clio 3 16v'den kafa yedikten sonra ;)
yemin ediyorum firee cılar tjetçilerden daha cesaretli :D:D:
hElal normalinden fazla olan az kullanılmış fazladan 75hp mi ve 110nm min bir kısmını size verebilirm :DD::D:D
Adam Haklı Beyler:D
hee mert sana noluo :D Elmedin abinin arabasıda baya güçlüydü bence onla dene abi :D
yanlız araç activemiş fazla gelmesin o hpler activee :D:D
benim donanım boşta araba dolu. İnanmayana hodri meydan :P Alayına hodri meydan yolda f430 koysam ona bile saplayacam o derece hodri meydanım bu aralar :D
Elmedin abinizin arabasıyla bi denesek keşke o halde ;)
aynen abi denemek lazım elmedin abi gelsede bilgi verse bize
Benim beygirler ufak olduğu için birşey diyemiyorum ama :) ;
bravo gibi ağır bir kasa
dizel 1,3 motor
105 hp (ne kadar yüklendiğini sorgulamıyoruz)
karşısında sadece yazılmış gp t-jet uzar gibime geliyor,stock t-jet im bile olsaydı kesin kalkmak isterdim
hodri meydan bende bütün superchips megacips vs nası yapılmış t-jet varsa hepsini bekliyorum ;)