bundan sonra kesinlik 1.6 M-Jet Bravo alırım :D
Printable View
Benim agresif bişi yazdığım yok nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum şaşırtıcıı....
Bu arada aracnız chipsiz ise zaten klasman dışısınız. Chipsizi epey bi geçiyorum zaten benim derdim konununda seyri chipli tjetle:tongue00:
murat kardeşim agresif derken bak yine yazından alıntı yapayım 'klasman dışısınız benim derdim chipli tjetle' niye ne derdin var chipli tjetle :) sanki birşeye kızmışın gibi.. ben bile kalkardım senle hem tanışmış oluruz hem muhabet hemde zevkine aracın geçse ne olacak aynı yerde yaşasak. geçerken bile benden ne kadar uzadıgını görmek bile benim için ayrı bir action olurdu...
konunun seyri o yönde gidipte ben alayına hodri meydan gibi esprili sözcükler kullanarak konuşuyorum benim derdim lafıda bunlardan birisi. Yani öyle kızmışlık durumu yok. GAyet espri bazında yazıyorum bu açıdan okursanız problem olmayacaktır. ;) FArklı türlü manada düşününce evet çekilebilir o taraflara ama tam tersi benim kastettiklerim.
.....
tjetlerin Alayına hodri meydan varmı :pirate: :w00t2000: Biraz zaman sonra 150 lik bravo egzozlu ve chipli ile deneyecem şüpheniz yokturki en hızlısı şu anda 150 lik bravo. Onu geçersem ne yazcağınızı merak ediyorum :tongue00:
Ertuğ ile kafa kafaya gittiğine göre baya birşey var ,bir liste yapsana bakalım Murat 105 de ne var ne yok
yazmam :D
yakında video çekecem videodan sonrada, yol veripte yanımdan uzarken yüklenipboy boy geçtiğim arabalardan ilerdeki ışıklarda camı açıp bu arabada ne varr??? Demeleri gibi bir tepki gelince konuşuruz specleri :D:D:P
ben biliyom söyliyimmi :D:D
chip tuning
18 jant
225 lastik
fark karartma
xenon
cam filmi
app plaka :D:D:D:D
chip tuning VAR
18 jant VAR
225 lastik ÖNLER 215 ARKALAR 245
fark karartma YOK
xenon VAR
cam filmi YOK
app plaka YOK
EKSTRADAN EGZOZ FİLTRE BİDE :poster_t:
bide sen sürüyosun + 50 hp dimi murat :D
hatırlatma şunu ya kopuyom :D o değilde foruma bi can geldi bu konu sayesinde :D
bütün can mjette ben diyom yaa :D
Baksana tjetlerden ses yok :P
konu yeni dikkatimi çekti, biraz geç dahil olucama ama olsun. ertuğ yazdığını düzelttin mi bilmiyorum (ilk 2 sayfayı okudum sadece) ama 4. viteste 180 de kesiciye giriyo demişsin. o 180 değil 200-205 arası olacak :)
ben yazayım 105lik multiair vites aralıkları düz yolda yapılmıştır en azından bana düz geldiydi:)
jantlar 15inç 185/65/ lastik ebadı bazı yerlerde fark ediyor diyolar bilemiyorum.
2.vites 90- 3.vites 140-4.vites 170- 5.vites 200 hız limiti uyarısını ayarlamıştım gazdan ayagımı çektim. araba bildiginiz gibi tamamen stock olup 2000km dedir...
https://forum.grandepuntotr.com/gene...ravo-mjet.html
Al izlede sonra saçmalarsın :thumbs_up2:
konu amacını aşmasın t-jet e chip sonrası nası diye merak edenler açsınlar benim t-jetimin veya muratın eski t-jet bravosunun videolarını izlesinler www.streetfire.net e yazınca ikimizin dolu videosu çıkıyor..çok merak edenler gelip bakabilirde aracıma..daha detaylı bilgi ve yazılım yaptırma konusunda bana özel mesaj atın sizi gerekli kişiye yani bu işi en iyi yapan kişiye yönlendireyim..