Nedense sis farlarını açtıktan 2-3 sn sonra gösterge panelinde aşağı yönelimli sarı bir ampül işareti yanmaya başlıyordu. E tabi yeni GP'ciyiz biraz acemiyiz, hemen servise gittim dediler ki arka sis lambası arızalı baktık gerçekten yanmıyor fakat soketinin ve soket duyunun kırıldığını komple parçanın değişmesi gerektiğini söyleyince böyle kalsın deyip evin yolunu tuttuk... Tek kullanımlık olacak şekilde sis lambasını tamir ettik gittiği yere kadar götürsün bu da bırakınca yenisini alırız. Nasıl olsa denemesi bedava

İlk olarak zorda olsa tampondan sis lambası söküldü. Dar alan birazcık uğraştırıyor... Dremel ve kuvvetli yapıştırıcı işimizi görür dedik ve koyulduk işe... Hazır elimizi bulaştırdık stepnemiz ne durumda derken aracın ilk sahibi stepneyi birazcık kullanmış sanki fakat kirli kirli bırakmış içinde bütün alet edevat indirildi stepnenin havuzu bir güzel temizlendi. Stepne yıkandı. Bal dök yala kıvamında bagajımız ve sis farımızı kullanıma hazırdır... Sis farı tamir edilir edilmez ikaz ışığıda otomatik olarak söndü... Ben bu ışığı arıza sildirmek için serviste yaptıracağımızı sanıyordum...

Her hafta bir yeriyle oynarım ben arabanın