her modele oluyormuymuş ki bu.. araç sanki gp değil..
aracım active ve vites topuzu dynamiclere göre vasat ve görünüm pek estetik değil.bu memnuniyetsizliği benim gibi bir çok üye belirtmiş aynı konuda bende sıkıntılıyım.servis de orjinal deri topuz 175 tl civarında,,
konu ile ilgili alternatifleri incelemek adına nette ufak bir gezintiye çıktım ve böyle bir ürünle karşılaştım,aranızda uygulayan varmı?amblemler ışıklı hemde isteğe göre turuncu,mavi vss tercih edebiliyorsunuz .ben şahsen turuncu ışıklı olanın çok orjinal duracağını düşünüyorum.
fiyatı 100 tl civarında.
![]()
her modele oluyormuymuş ki bu.. araç sanki gp değil..
eğer bizim gp'lere uyuyorsa bende talibim![]()
Selamlar
Serviste bu parcalar pahali, ben gecenlerde umraniye sanayi sitesinde yanlis hatirlamiyorsam oto menekse'ye sormustum 125 tl demisti. Tabi yinede pahali ama servsiten ucuz![]()
sanki vw grubuna aitmiş gibime geliyor resimdekinden bahsediyorsanız. kesinlike servis satmaz bunu. bir yanlışınız olmasın
manddallı varmı ki?
resimdeki araba focus bu arada
Ne Mutlu Türküm Diyene!
muhtemelen mandallılara olmuyordur![]()
bunu araştırmak lazım oldukça güzel![]()
Artık Fiorinolu
bakalım sonuç ne çıkacak malum benzinliler mandallı...
Vitesin tamamindan memnun degilim
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Vites topuzum sola doğru 45 derece dönüyor. Topuzun deri kaplaması değişecek o zmn bunada bir çare bulunurmu??
benzinli modellerde t-jet mandalsiz.aslinda isiklisi hos olurmus![]()
Konuyu açan arkadaş en son firmaya bir mesaj çekmiş puntolara uyumu konusunda eh artık temin edilip denenir ise bir çok kişinin alacağına eminim ilk sıralardayım![]()
Artık Fiorinolu
firmadan aldığım yanıt aynen şöyle
merhaba . elimizdeki ürünler, topuz ve körük takım olarak satılmaktadır. topuzlar aracınıza uygulanabilir ancak körük kısımları her aracın farklı olduğu için uymayacaktır. eğer orijinal körüğün üzerine topuzu kullanabilir yada yeni körük diktirebilirseniz ürünümüzden sipariş verebilirsiniz. ilginize teşekkürler, hoşçakalın.
Arkadaslar ben vitesi ve direksiyonu deri kaplattım. bende vıtesı sevmıodum ama sımdı hosuma gıdıyorsende boyle bır sey yaptırabılırsın
![]()
bence güzel değil araç ford focus ....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri