Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Yay düşürmesi

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

Standart Yay düşürmesi

arkadaşlar bisey danısacağım ...eibach 5cm ile h&r 3.5 cmliği acaba aynı orandamı düşürme yapar. sonuç olarak hr daha fazla bastığı için orantıyı yakalarmı acaba eibach 5 cmlik ile

birde 215 / 40 / 17 ölçüye hangisini tavsiye edersiniz problem yaşamamak açısından

.
    Konu krakercocuk tarafından (28/07/2010 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

h&r 3.5 LUK KULLANDIM. SAKIN ALMA. 3,5 DÜSÜRMÜYOR ARACI. HER İKİ MARKA DA BAŞARILI. BEN ŞİDDETLE ''eibach 5cm'' DİYORUM. GÜVEN BANA. PARA VERMİŞKEN ARACIN ALÇALSIN. 5 LİK YAY TAKINCA BENİM ARAÇ KADAR BİLE ALÇALMAZ MERAK ETME. BEN BİRAZ ABARTTIM. 5LİK YAY İLE ARACIN TAM AYAR OLUR. 5 LİK AL KEYFİNE BAK
    obsessed the red

Mehmet BAŞLI
    mehmetbasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 72

H&R alçaltmıyor derken yanılıyorsunuz. eibach ne kadar kaliteyse H&R de okadar iyidir.standart helezonlarla sağ elim baş parmağım haric küçük parmağım yere bakacak yani dik bir şekilde arka tekerlekle davlumbaz arasına elim paralel bir biçimde girerken 3,5 H&R ile sadece işaret parmağım giriyor. ve sen buna alçaltma demiyorsun. 5lik yayla zaten davlumbaz tekerlek mesafesi çok az olan araclarımızın amortisör strokları kayboluyor ve takozlarda gitmeye başlarsınız. üstelik olmayan amortisör etkisiyle pinpon topu gibi zıplarsınız. görüntü on numara olur ama çoğumuzun araçaları yeni olduğu için ilk etaplarda hevesle olumsuzlukları görmezden gelebilir veya tahammül edebilirsiniz ama sorunlar hızlı bir şekilde artmaya başladığı zamanı görelim. dostum aracın görünümü on numara ama eminim amortisörleri takozlara bastığı için sadece yaylarda gidiyorsun ve aracın çok az esniyor çünkü daha iyi alçalması için yaylarıda kesmiştin herhalde yani toplam da 7 veya 9 cm gibi bir değer hatırlıyorum daha önceki mesajlarında. bu gidişle başına çok iş alırsın. tuning dediğin görüntü den önce sağlıklı ve aracın toleranslarını aşmayan cinsten olmalı. sonuçta tercih senin
    Konu mehmetbasli tarafından (28/07/2010 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.

BULUT KARTAL
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı mehmetbasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    h&r alçaltmıyor derken yanılıyorsunuz. Eibach ne kadar kaliteyse h&r de okadar iyidir.standart helezonlarla sağ elim baş parmağım haric küçük parmağım yere bakacak yani dik bir şekilde arka tekerlekle davlumbaz arasına elim paralel bir biçimde girerken 3,5 h&r ile sadece işaret parmağım giriyor. Ve sen buna alçaltma demiyorsun. 5lik yayla zaten davlumbaz tekerlek mesafesi çok az olan araclarımızın amortisör strokları kayboluyor ve takozlarda gitmeye başlarsınız. üstelik olmayan amortisör etkisiyle pinpon topu gibi zıplarsınız. Görüntü on numara olur ama çoğumuzun araçaları yeni olduğu için ilk etaplarda hevesle olumsuzlukları görmezden gelebilir veya tahammül edebilirsiniz ama sorunlar hızlı bir şekilde artmaya başladığı zamanı görelim. Dostum aracın görünümü on numara ama eminim amortisörleri takozlara bastığı için sadece yaylarda gidiyorsun ve aracın çok az esniyor çünkü daha iyi alçalması için yaylarıda kesmiştin herhalde yani toplam da 7 veya 9 cm gibi bir değer hatırlıyorum daha önceki mesajlarında. Bu gidişle başına çok iş alırsın. Tuning dediğin görüntü den önce sağlıklı ve aracın toleranslarını aşmayan cinsten olmalı. Sonuçta tercih senin
    tesekürler. Düsüncelere etbette katılıyorum. Ben alçaltmıyor derken. Tabiki biraz kişisel fikrimi söylemiş oldum. Ben araçları alçakken cok seviyorum. Aracımıda biraz abartarak alçalttım evet. Kullanım olarak zorluklar yaşıyorum aslında tabiki ama. Dediğim ğibi. Alışınca vazgecemiyorum. Yani sonuç olarak 5 cm lik arkadaşın işini fazlasıyla görecektir. 3,5 luk yay fazla tatminkar değil bence
    obsessed the red

deniz cesur
    coolsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    48VN237
    Edilen teşekkür: 24

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bisey danısacağım ...eibach 5cm ile h&r 3.5 cmliği acaba aynı orandamı düşürme yapar. sonuç olarak hr daha fazla bastığı için orantıyı yakalarmı acaba eibach 5 cmlik ile

birde 215 / 40 / 17 ölçüye hangisini tavsiye edersiniz problem yaşamamak açısından .
    bügüne tüm araçlarıma spor yay taktırdım hiçbirzaman 5 cm kullanmadım 3.5 cm yeterince alçaltır ayrıca beklenti sadece görsellik olmamalı şahsen benim taktırma amacım manevra kabiliyetini artırmak adınaydı.3.5 cm yay ile bile kasislere değersiniz.marka tavsiyem
    1-eibach
    2-vogtland

Drukhan Gwen
    JuzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    344422
    Edilen teşekkür: 29

şiddetle 5cm bende 3.5 yay var kaç zamandır pişmanım özellikle arka taraf hiç inmio,sonradan pişman olmamak için 5 cm yada hiç=)

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

arkadaşlar
    konuyu dikkatli okuyun fıratı ateşe atmayın
    17 jant var araçta
    bu adam 5cm yay takıpta sürtmez diyen varsa gelsin buyursun
    araçlarınız her zaman tek kişi olmayacak herhalde hiç mi yanınıza kimseyi bindirmeyeceksiniz hiçmi ailenizi almayacaksınız hiç mi bozuk yola girmeyeceksiniz
    yada hiç mi tümsekten geçmeyeceksiniz
    kesinlikle çamurlukları şişirmeden 17 jant ile 5 cm yayı sürtmeden kullanamazsınız

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

8. Bu mesajı için 3 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

İlyas Şentürk
    Loading... sawyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar
    17 jant var araçta
    araçlarınız her zaman tek kişi olmayacak herhalde hiç mi yanınıza kimseyi bindirmeyeceksiniz hiçmi ailenizi almayacaksınız hiç mi bozuk yola girmeyeceksiniz
    kesinlikle çamurlukları şişirmeden 17 jant ile 5 cm yayı sürtmeden kullanamazsınız
    aynen çoşkun abiye katılıyorum benim aracı gördükten sonra kesinlikle yay aldırmadı
    Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Benim araçta da 205-40-17 jant lastik var, bende ileride 5cm yay düşünüyordum aslında ama sürtme olayı korkutuyor insanı

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

yorumlarınıza tesekkür ederim başka tecrübeler varsa ve benim lastik ölçülerime göre fikirler varsa daha dinlemeye hazırım..

.
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

BULUT KARTAL
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı gp coskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar
    17 jant var araçta
    abi sanırım ben istisnayım
    bu arada sürtme meselesine gelince. Elbette jant ve lastik ölçüsü büyük önem taşıyor.
    Ben eskiden 205 40 17 jant lastik kullandım ve aracı biraz abartmakla beraber alçalttıgımda sürtme yaptı. Ama şuAn orjinal t-jet jantı kullanıyorum ve 205 40 17 lastik kullanıyorum ,5 kişiyle bile sürtme yok kesinlikle.
    obsessed the red

BULUT KARTAL
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Kardeşim sen en iyisi 3,5 luk h&r al. Aracında 215 taban var. Sürtme riski yüksek
    obsessed the red

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

arkadaşlar
    17 jant var araçta

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlarınıza tesekkür ederim başka tecrübeler varsa ve benim lastik ölçülerime göre fikirler varsa daha dinlemeye hazırım..

.
    Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen en iyisi 3,5 luk h&r al. Aracında 215 taban var. Sürtme riski yüksek
    Aracımdaki setup

215 / 40 / 17
    17 " König Daylite
    5 Eibach Sportline benzinli seri için olan

Davlumbazın iç kısmına sürtme hiç olmadı ara ara kontrol ediyorum.
    Esneme sırasında sürtme tamponun alt tarafındaki süpürgelikte ve ön lastiklerin ön tarafındaki davlumbazın uzantılarında oluyor.
    Onun dışında şehir içi olsun şehirler arası olsun çok sıkıntı yaşamadım istisnai olarak Giresunun en tepesine kadar tırmanan ana caddesinde araçta 4 kişi ile gidemedik alttaki plastik aksam sürtme yaptı.

soner sen
    whitegold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JYB70
    Edilen teşekkür: 540

Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sanırım ben istisnayım
    bu arada sürtme meselesine gelince. Elbette jant ve lastik ölçüsü büyük önem taşıyor.
    Ben eskiden 205 40 17 jant lastik kullandım ve aracı biraz abartmakla beraber alçalttıgımda sürtme yaptı. Ama şuAn orjinal t-jet jantı kullanıyorum ve 205 40 17 lastik kullanıyorum ,5 kişiyle bile sürtme yok kesinlikle.
    bulut arkadaşım o jantın göbegiyle alakalı bırsey,jant ve lastık ölculerın aynı olupta ayrı ayrı jantlarda denersen farkedersın,bazı jantlar gobekten içe bazılarıda dışarıya cıkıktır bu yuzdende 5 cm lık yaylarda surtme yapar o yuzden bencede coskun abının dedıgı gıbı arkadaşımızın kafasını bulandırmayalım en guzelı gıdıp jantlarını ve lastıklerıyle bırlıkte yayı alacagı yerle konusursa daha faydalı olur dıyorum kanımca,ayrıca bulut senın arabandaki düşüklük gayet şık cuk dıe oturtmusun maşallah ugrastırmamıs senı gule gule kullan arkadas Allah kaza bela vermesın hepımıze saygılar...

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımdaki setup

215 / 40 / 17
    17 " König Daylite
    5 Eibach Sportline benzinli seri için olan

Davlumbazın iç kısmına sürtme hiç olmadı ara ara kontrol ediyorum.
    Esneme sırasında sürtme tamponun alt tarafındaki süpürgelikte ve ön lastiklerin ön tarafındaki davlumbazın uzantılarında oluyor.
    Onun dışında şehir içi olsun şehirler arası olsun çok sıkıntı yaşamadım istisnai olarak Giresunun en tepesine kadar tırmanan ana caddesinde araçta 4 kişi ile gidemedik alttaki plastik aksam sürtme yaptı.
    Giresun kalesine mi cıkamadın yoksa oraya cıkmadıysa 5 lik alınmaz 3.5 luk alırım ben yoksa her sene kaleye cıkmaktan vazgececez.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

valla kaleye kadar gitmedik de giresunun ana caddesi işte asfalt değil zaten arnavut kaldırımı gibi.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

fırat abiye ben dedim 215 5 cm yay sürter t jet jantının sürtmemesinin nedeni dışa dönük değil orjinal 205 jant çamurluğun içine giriyor 3,5 tak bana da sök taktır yaptırma abi

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

arkadaşlar
    17 jant var araçta
    215 tabandan bahsediyosun demi abi 205 te yapmıyor çünkü arkaya 4 kişi bindi hiç bir şekilde sürtme yapmadı ama 215 kullanan biri vardı ondan arkada 1 kişi bile olsa çart çurt gidiyordu

Ali Akgül
    schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

ben 35 mm h r kullanıyorum çok güzel düşürüyor bence ideal fıratcım hem alçak hemde çok olmasada konforlu diyorum sonuçya vogtlant ve eibach a oranla fazla düşürüyor benim lastiklerim205 taban sürtmüyor ama sürtermi bilmem tavsiyem 215 taban al alacaksan hem daha şık hemde daha tutunma sağlar kanımca ... 17" e 205 taban az bence...birdaha alacak olsam 215 alırım...

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kaleye kadar gitmedik de giresunun ana caddesi işte asfalt değil zaten arnavut kaldırımı gibi.
    Gazi caddesidir kesin.ben 5 likten uzak dur derim Fırat o zaman 3.5 luk işimizi görür kesinlikle 5 likle o yolda sürtme yapıyosa araba benim elimde kalır.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer imleri

Yer imleri