valla burak bizide sıraya al şimdiden cok yakışmış cok güzel olmuş eline saglık inşallah eksoz işinide halledersen tamamdır
Printable View
valla burak bizide sıraya al şimdiden cok yakışmış cok güzel olmuş eline saglık inşallah eksoz işinide halledersen tamamdır
ben de ben de bana da bana da :D
eheh ehe sırayı nabi abi düzenliyo şenolcum ama sana bi güzellik yaparız hakan abimde var
eyyvallah burakcım zaten biliyorum yapacağını kardeşim benim ama nabi abi yamuk yapmış kendinkileri eheheh:):)...ben önce bi bravomu getireyim de :D
kardeşim bozkurt abi ile benim sislere ve nabi abininkilere bakarsın.istediğin şekilde 4 ve katları olmak kaydıyla istediğin sıralamada yapılabilir.
çok guzel olmus bunları gosterıyorsunuz bızı de heweslendırıyorsunuz walla...:)
senin ledlerden temin edebiliyo muyuz burak
sonra sönmesin tek tek :)
bu ledlerden istesek gönderebilir misin burak
ve fiyat verir misin?
Özellikle ledlerin konumlandırıldığı yer çok akıllıca ve çok dikkat çekici olmuş. Elinize, emeklerinize sağlık. Fiat görsün az ders alsın tadında bir çalışma olmuş. Ancak seri bağlayıp 12 volta ulaştığınızı söylemişsiniz. Aracın elektrik devrelerinde kontak kapalı iken 12V civarında elektrik oluyor fakat motor çalıştıktan sonra akım 14V civarına geliyor ve dalgalanıyor, buda ledlerinizin ömrünü kısaltabilir. Elektrik akımını sabitleyecek bir devre yapabilirseniz daha uzun ömürlü olacağına inanıyorum. Tekrar güle güle kullanın...
enginim konuşturmuş valla :) dedikleri mantıklı ;)
abi piyasada bu led çok az bulunuyormuş.alternatif henüz yok.gönderip gönderememk konusunda öğrenip cvop döneyim.
engincim haklısın biz bunu düşündük ama pek umursamamıştık.şimdi ledler yeniden yapım aşamasında hepsi dalga ve pırpır yaptı.dirençlerle denge kurarız diye düşünüyoruz ama uzamn bir yardım alacam sanırım.tşk ederim bilgi için.
İlk mesajlarda ben yazmıştım Burak fark ettin mi bilmiyorum,ledlerin sağlığı açısından direnç kullan diye,led in ömrünü söylenen kadar gitmesini sağlar dirençler,regülatör görevi yapar elektrik dalgalanmasına karşı 12V > 13,8-14V arası,
Seninkiler açılıp kolayca değiştirilebilecek yerdeler ya farın içine koysaydın seri olarak :)
ya işin aslı uzman bir kişinin yönlendirmesiyle bu şekilde yapalım dedik,ama biz direkt 12 v üzerinden düşündük.yanılmışız.uyarılar ve bilgilendirmeler için tşk ederim,bakalım bu sefer bomba gibi olacak:)
Daha sağlam ve ömürlük olur ;) Kolay gelsin...