Çok şık olmuş güle güle kullan bu haliyle. Bi dahaki ümitköy köprüsü karşılaşmasında canlı halini de görürüm :)
Printable View
Çok şık olmuş güle güle kullan bu haliyle. Bi dahaki ümitköy köprüsü karşılaşmasında canlı halini de görürüm :)
çok şık olmuş burak, yapanların eline sağlık
çok güzel olmuş eline sağlık
güle güle kullan bende farın altına düşünüyordum ama sislerin orasıda hoş oluyormuş
saolsın kardeşimde o kadarda teknik adamlık yok.bu hafta bi buluşamadık,bakalım nabi abiyle bozkurt abi çok begendi:)
:)saolsın mehmetcim her karşılaşmada direkt yakacam:)
farlarda veya yakın çevresinde müsait yerimizi pek yok ama zaten farlara yakın yapmak istemem.farın parlamasından ledler farkedilmeyebilir.tavsiyem sis çevresi.
Eren tamponumu delmeyi düşünüyorsun arkdaşın aracı bravo sis çevresinde yetrli miktarda er var ama bizde malesef yok .. o yüzden sen yine far altına düşünebilirsin ;)
eline sağlık burak. gündüz farı demene de gerek yok bence . gece ledleri gören biri olarak yedek sis farları diyebiliriz de gibime geliyor.:)) bayağı güçlü bir aydınlatması var.
yeni angellar ledli çıkıcakmış yada çıkmış :P
bugün burak ve nabinin iki saatlik bir çalışmasından sonra benim ve nabinin araçlarada koyduk bu ledlerden. ikisinede tekrar teşekkürler.
devamı.........
..........
buda benim canavar...
resimlerde iki farklı led goreceksiniz...once inat ettim, piyasada 5mm beyaz diye satılan ama mavimtrak yanan ledlerden dosedim...gece guzel duruyordu ama gunduz belli belirsiz yanıyordu...daha sonra daha seyrek ve 10mm ledlerden taktım...(burak 8mm yazmıs ama 10 luk matkapla deldik cuk oturdu...) 4 er adet led i seri bağladım...3v ile calısıyor....dolayısıyla 4 tanesin seri bağladığınızda 12v ile direk yanabiliyor...4 erli 2 ser grup yapıp bu gruplarıda birbirine paralel bağladım...8 bir tarafa 8 bir tarafa 16 adet led kullandım...tanesini bin ricayla 3tl ye aldım....16x3tl= 48TL ...zira piyasada bulmak nerdeyse imkansız...led dizilimini de burak ve bozkurt dan farklı yaptım ...sıradısı olsun istedim....:) buyrun...
resimlerin birinde ledlerin onceki ve sonraki halini acıkca gorebiliriz...önden bakıldıgında soldaki dizilim 5mm led sağdaki dizilim 10mm yeni parlak led...
Çok güzel güle güle kullanın
Vay vay vay nabi abi süper olmuş gercekten kaptığımız için acayip mutluyum nereye gitsem insanların lerlere bakmasında acayip hoşlandım.dün bahcelideydim çok ilgi gösterildi diyebilirim
sağol burakcım...sayende oldu...yeniliklerden haberdar et bizi hep...
Mustafa abi güzel olmuş güle güle kullan.. manisada 40 tl ye xenonları taktırdığım yerde bnm arabaya yapacaktı.. montaj yapmadan yakıp denedik ama xenonlar 8000k olduğundan ledler beyaz farlar kristal mavi... farlar kapalıyken güzel duracaktı ama farlar açıkken emanet gibi duracaktı..yaptırmaktan vazgeçtim şimdilik askıya aldım..ilerleyen zamanlarda düşünebilirm
eren aslında farlardan uzak yaptırmak gerek çünkü dediğin gibi hem emanet duracaktır hemde farlar yanınca kaybolacaktır.