Daha bişe yazmadım :) Yazarsam büyük türkiye buluşmasının yeni ayağı mersinde gerçekleşebilir :)
Printable View
Daha bişe yazmadım :) Yazarsam büyük türkiye buluşmasının yeni ayağı mersinde gerçekleşebilir :)
bak bu fıkırde kulaga hos gelmıyor degıl aslında ;)
Cihan abi notebook'ı bagajta taşıyorsun galiba, yanlış görmediysem.
Cafelerde wireless internet olması lazım, yanlış bilgi vermiyim yinede.
Evet aletlerim her zaman bagajımda. Wireless bulmak artık sorun olmuyor. Herhangi bir yerde gerçekleştirebiliyorum işlemi. Cep telefonumu değiştirirsem ona da gerek kalmayacak :)
1-) Mustafaf = 2 Kişi
2-) Cıhan = 1 Kişi
3-) Halilim = 2 Kişi
4-) Anvil = 2 Kişi
5-) Srd208 = 2 Kişi
6-) Plastro = 2 Kişi
7-) AhmT = 1 Kişi
8-) Batuhann80 = 2 Kişi
9-) Okanakintr = 1 Kişi
desenıze bu sefer 8 GP olucaz :)
Evet başta korktum, önceki buluşmadan daha az kişi olacagız diye ama geçtik bile böle büyürsek çok güzel.Mersinde inanılmaz bir punto var kartvizitleri daha sık araçlara koyma zamanı geldi.
Mersinli üye sayısı 69. Neredesiniz arkadaşlar ya.69 üyenin 8'i gelecek neredesiniz 61 kişi?
Halil gerçekten nerde bu millet ya. Sen bunlara bi mesaj at. Olmadı bir mail çek. Hatta mersindeki fiat bayileri gez tek tek hepsinin telefonunu adresini felan al. Sonradan bunlara telefon et, toplantıya gelmek zorundasınız de. Gelmezseniz aracınız elinizden alınacak de imzaladığınız sözleşmede bu vardı de :D . Yok bunu yemezlerse başka tehditler savur. Sonra hepsini topla getir.
Halil ben sana güveniyorum yaparsın sen bu işi :D
Ver gazı ver gazı.
Mersinden üye arkadaşları online görünce hemen özel pm atıyorum.Msn'e davet edip önceki buluşmayı anlatıyorum.Gelmelerine ikna etmek için elimden geleni yapıyorum.Bugün toplu bir pm atma zamanı sanırım.
bu toplu mesajlar yuzunden zaten bırılerıne (o kendını bılır :P) bı suru yemek borcum oldu :D:D
bundan sonrakı bulusmalara Cıhan, yanında bır arkadasını daha getırecek.:D boyle tehdıtler savurmaya devam ettıkce kısı sayısı bır artacak haberın olsun Cıhan :D:D
buluşma yeri belli oldu mu ?
Mustafa şahincileri toplar gelirim. İstemediğin kadar araba ve ömrü hayatında görmediğin şahin türleri görürsün. Şahin Cupe Cabrio lar, Şahin T ler felan. Ama buluşma felan yalan olur puntolar hikaye olur söyleyim. :D
Mustafa abi artık buluşma yeri ve saati belirlesek iyi olacak sanırım.
Birçok arkadaş ile görüştüm net cevap veremediler.Buluşma yeri ve saati belirlenince buluşma gününe yaklaştıkça beni login gördükçe kaçsın mersinli üyeler :D.
Mustafa ohooooooooo burada gelip geyik yapacağına git bir buluşma yeri ayarla artık. Hala şaka şuka :D. Gelecez oraya götürecen bizi izbe bir mekana adamlar da tanımicak seni o olacak en son :D
1-) Mustafaf = 2 Kişi
2-) Cıhan = 1 Kişi
3-) Halilim = 2 Kişi
4-) Anvil = 2 Kişi
5-) Srd208 = 2 Kişi
6-) Plastro = 2 Kişi
7-) AhmT = 1 Kişi
8-) Batuhann80 = 2 Kişi
9-) Okanakintr = 1 Kişi
10-) GhostRider = 1 Kişi
yürü be mersin kim tutar seni
bu yenı bı taktık arkadaslar :D gecen sefer 1.5 ay onceden soledım 6 GP olduk.bak bu sefer solemıom ohoooo hakkaten cosmusuz :D:D demekkı bı kac gun daha solemesem :P
yaa hnagi tarihte yapacaksınız? bende gelmeye çalışim...