arkadaşlar gerçekten moralim bozuk hafta sonu veli toplantısı olayı çıktı.rehber öğretmenliğimde olduğundan mecbur katılmam gerekiyor.işallah başka sefere.
Printable View
arkadaşlar gerçekten moralim bozuk hafta sonu veli toplantısı olayı çıktı.rehber öğretmenliğimde olduğundan mecbur katılmam gerekiyor.işallah başka sefere.
mustafaf :D bu gün senin arabayı gördüm kuruçeşme civarı arkadaki sticker ı görünce plakayı aklıma yazdım mersinlilere bakınca senin olduğu kanaatine vardım güzel duruyo araban :)
pazar günü görüşürüz :D
saolasın ahmet.bnm ev orda.hafta ıcı kullanamıyorum.sureklı orda duruyor.gorusuruz ınsallah pazar gunu...
1-)mustafaf 3 Kısı
2-)cıhan 2 kısı
3-)anvil 2 kişi
4-)halil 1 kişi
5-)plastro 2 kişi
6-)batuhann80 2 kişi
7-)ahmT 1 kişi
ehliyetim olsa sizlerin bu duzenlediginz guzel bulusmaya katilirdm.artik yaza kaldi;):D:D
duzenledigi*:D
batuhann80=2 kişi
arkadaslar, pazar gunu ogleden sonra saat 15.00'da karayollarının yanındakı yolda bulusacagız.yerı cıkaramayan, bılmeyen v.s. varsa sımdıden hbr etsın tarıf edelım.bırde pazar gunu saatınızı gerı almayı unutmayın.sonra kımse gıdıp bır saat bosuna beklemesın orda :D
Şimdiden tebrik ediyorum arkadaşlar sizleri.. Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz...
uff nasıl gelecem kimle gelecem yeri nasıl bulacam kaybolacam offffff :( :)
Tamam dostum teşekkür ediyorum. Mutlaka ararım zaten :)
1-)mustafaf 3 Kısı
2-)cıhan 2 kısı
3-)anvil 2 kişi
4-)halil 2 kişi
5-)plastro 2 kişi
6-)batuhann80 2 kişi
7-)ahmT 1 kişi
14 Kişi yarını düşündükçe açıkıyorum tereyağlı pilav off havada mükemmel sarnıç güzel bi mevkide
ewt arkadaslar sarnıc cok guzelde, bu arada unutmadan soyleyeyım, orada hava bıraz sert olur ozellıkle aksam saatlerınde hava 20 derecenın altına ınıyor.ona gore tedarıklı gelelım.usutup hastalanmayalım :)
arkadaşlar üzülerek söylüyorum ben gelemiyeceğim saat 2 de halamın oğlunun nişanı var . onun fotoğrafcılığınıda ben yapacağım .nişan sonradan çıkan bişey kusura bakmayın arkadaşlar gitmek zorundayım :( . ama toplanma yerine yakın olduğum için yanınıza uğramak istiyorum
saglık olsun Ahmet canını sıkma, dusunmen yeterlı.ınsallah bı dahakı sefere...
Daha çok buluşacaz çokk...
Eheheh hep öyle olur :P