he süpriz yapabilirim ceee dicem
Artık Fiorinolu
Ule erkan,şu pozantı otobanını ne zaman bitireceniz.
Sağolasın abicim ama artık hep ankara'da olduğum için öyle işler için Ankara'dakilere sorup duruyorum hatta şu an arabam sanayide bi tanıdık bulduk bakalım...
katılacaklar konuyu takip ederse sevinirim..güzel bi buluşma olsun istiyoruz.4 arabayı geçersek iyi olacak
olmazsa ben babanın octavia'yı da getireyim
ya bende dobloyu getirim diorm da gerk yok...punto buluşması serkan abi bi sayalm acaba kac araba olucz...soner abi 1 ismail 2 ben 3 sen 4
ben 5 inşallah
Artık Fiorinolu
tamam ya 5 kişi mis gibi biz dün ankara'da 3 kişi buluştuk
walla cok kısır bu mersin ..inş. bi süpriz olur da cok kişi oluruz.gören gelir..
burdaki muhabbete bakılırsa, yüzyüze iyi kaynatılır.
oooh o kahvaltı akşam biter
ooo Adanada olmazsam eğer gelirim bende. Ufuk sürekli karşıma çıkma arabada ki kızlar şasırıyor neden kornaya basıyor diye )))
bayramda bol güneşli bir hava bizi bekliyor arkadaşlar. inşallah pazar günü çok güzel olacak hep beraber voltran'ı oluşturacaz
Mekân Mersin, memleket Bolu...
valla güzel havaları o kadar çok özledim kiii ooooof...
buluşmaya tam olarak bir gün kaldı hadi bağalım
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri