Beni kast ediyorsan ben inşallah bir gün gelirim demiştim söz vermedim
Ziyaretçi
Ziyaretçi
way yavrum vay olur beyefendi limuzinimi göndereyim ..
Hafta içi malum mesai var ,senin gibi boş adammıyız ule Hadi gel bekliyorum
Ziyaretçi
Yok Mehmet abi saolsun bir gel dedi verdiği tarifle tüm ankarayı tavaf ettim
sora sora ivedik organize sanayii de bulunuyormuş... Saolsun çayını çorbasını içtik kemal
amcayla lahmacunumuzu yedik Mehmet abi bu arada kavunları ne yaptınız?
Bizimkilerin birazı bozuldu tam kışlık değilmiş sanırsam sizinki nasıl çıktı???
Saol ibrahimcim kavunları mideye indirdik bile kışı bekleyemedik
Sen bilirsin işe yaramaz gel diyorum gelmiyorsun neyse bir akşam buluşalım
1-) mustafaf (2 kısı)
2-) Cıhan (1-2 kısı)
3-) interceptor (1 kısı)
4-) batuhann80 ( 2 אנשים
5-) anvil (2 kişi)
6-) plastro (3 kişi)
7-) Halılım (1 kısı)
8-) mitat çetin (3 kısı)
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Ziyaretçi
1-) mustafaf (2 kısı)
2-) Cıhan (1-2 kısı)
3-) interceptor (1 kısı)
4-) batuhann80 ( 2 אנשים
5-) anvil (2 kişi)
6-) plastro (3 kişi)
7-) Halılım (1 kısı)
8-) mitat çetin (3 kısı)
listeyi bir güncelleyelim
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
1-) mustafaf (2 kısı)
2-) Cıhan (1-2 kısı)
3-) interceptor (1 kısı)
4-) batuhann80 ( 2 אנשים
5-) anvil (2 kişi)
6-) plastro (3 kişi)
7-) Halılım (1 kısı)
8-) mitat çetin (3 kısı)
9-9 starcraft (1kesin+1belki)
Bu arada buluşma yeri ile ilgili detay verebilir misiniz? Sadece ilk buluşma yeri olduğunu biliyorum. Ayrıca Adanadan katılacak arkadaşlarla beraber hareket edebilir miyiz?
ilk bulusma noktamız mersin devlet hastanesini gecince karayolları kösesidir..burda bulsup sonra harekete geceriz...sizin bunu sıkıntı etmeyin..bulusmaya 2-3 gün kala numaramı yollarım sizi yoldan karsılarım..Bu arada buluşma yeri ile ilgili detay verebilir misiniz? Sadece ilk buluşma yeri olduğunu biliyorum.
mersini bilmeyen ve toplantıya gelecek arkadaslar var ise özelden tlf numaralarını yazsınlar ben herkesi tek tek toplarım..
gerci cihanda gelecek adanadan..
Konu batuhann80 tarafından (11/11/2009 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
1-) mustafaf (2 kısı)
2-) Cıhan (1-2 kısı)
3-) interceptor (1 kısı)
4-) batuhann80 ( 2 אנשים
5-) anvil (2 kişi)
6-) plastro (3 kişi)
7-) Halılım (1 kısı)
8-) mitat çetin (3 kısı)
9-) starcraft (1kesin+1belki)
yokmu arttıran ozel mesajımı alıpta gormemezlıkten gelen Adana ve Mersın uyelerıne seslenıyorum.aldıgınız nefesten haberım var ona gore
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Ziyaretçi
1-) mustafaf (2 kısı)
2-) Cıhan (1-2 kısı)
3-) interceptor (1 kısı)
4-) batuhann80 ( 2 אנשים
5-) anvil (2 kişi)
6-) plastro (3 kişi)
7-) Halılım (1 kısı)
8-) mitat çetin (3 kısı)
10-)ümitberk (tek tabanca)
İnşallah geleceğim...Geçen sefer bir mahkeme dolaysıyla şehir dışına gitmek zorunda kaldım..Bu sefer geliyorum...
Mustafa milletin ciğerini okuyorsun walla...
Özel Kurmay Başkanı...
1-) mustafaf (2 kısı)
2-) Cıhan (1-2 kısı)
3-) interceptor (1 kısı)
4-) batuhann80 ( 2 אנשים
5-) anvil (2 kişi)
6-) plastro (3 kişi)
7-) Halılım (1 kısı)
8-) mitat çetin (3 kısı)
10-)ümitberk (tek tabanca)
son lıste bu sekılde.bulusma saatımız 14.00 olacak.Mersın Devlet Hastanesı cıvarı, Karayolları yan caddesı.Adana'dan gelecek ve yerı bılen Cıhan var.onunla ırtıbata gecersenız bırlıkte gelebılırsınız.menu ıle ılgılı ayrıntıları en kısa sure ekleyecegım...
Ziyaretçi
Ya çok gelmek istiyorum mutlaka oraya gelip sizlerle tanışmak için can atıyorum ama üniden bi hocam saolsun cart die vize koydu 23 kasıma ve ertelemiyor adam ya ne yapacam bilemiyorum ya..
Cihan o msjı öyle bi atmışsınki ciğerime vurdu taa içime işledi saat gecenin kaçı şu anda ama gelim evinin oraya buluşup gidelim dedim yani ama şu vizeye erken çalışma işini bi ayarlayabilirsem tam süper olacak öğrenci milleti en son anda çalışmazsa olmaz işte
Konu mustafaf tarafından (13/11/2009 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız Bırlestırılmıstır...
Cihan özelden cep numaramı gönderdim. Ben yavuzlarda oturuyorum, otobana çukurova ünv. girişinden girerim, Mavi bulvar girişinde buluşuruz, sanada uyarsa tabi.
Arkadaşım seni anlıyorum, benimde aynı gün vize sınavım var.Yüksek lisans yapıyorum, umarım sınavın iyi geçer.
Konu mustafaf tarafından (14/11/2009 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız Bırlestırılmıstır...
Ziyaretçi
Sucuk dediniz bağrımı deldiniz bensiz nasıl boğazınızdan geçecek?Bu hafta sonu
Mersindeyim pazartesi geri Ankaraya dönüyorum.Eğitim için geliyorum.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri