biz eve geldik muabbete devam mıemeği gecen herkese tesekkurler yine iyi bir buluşma oldu
biz eve geldik muabbete devam mıemeği gecen herkese tesekkurler yine iyi bir buluşma oldu
There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.
Bu buluşmaların resimlerini gördükçe Punto kardeşliğinin tüm Türkiye'de çok güzel olduğunu düşünüyorum. Acaba diyorum. Bundan sonraki bütün buluşmalara zoraki kendimi kabul mu ettirsem. Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin ne güzel heryere gider muhabbetlere katılırım. Hanım'da bayılır böyle toplantılara.![]()
Yine güzel bir buluşmaydı. Herkesin ayaklarına sağlık. Bir sonraki buluşmanın nerede ve ne zaman olacağını şimdiden merak ediyorum![]()
Mesleğim icabı Türkiye'nin heryerine gittim. Bu fırsatla her şehirde arkadaş edindim. İzmir'in bende yeri ayrı ama inşallah oralara da gezme bahanesi ile gelip bilvesile sizlerle tanışmayı kaynaşmayı umuyorum. Kibarlığın için teşekkür ederim Ufuk kardeşim.
Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Gerçekten 7.buluşmanızında diğer 6'sı gibi mükemmel geçtiği belli. Keyifli nice buluşmalara.
Serdar bey, İzmir'in yeri madem sizde ayrı bir İzmir buluşmasına sizi ve eşinizide bekleriz.
@FeaRLeSsHunTeR : Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Konu JASMINE tarafından (15/09/2009 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
Davetiniz için teşekkürler. Eşimde bende çalıştığımızdan sadece tatil zamanlarında Ankara'dan kaçabiliyoruz. Forum vesilesi ile diğer şehirlerde bulunan arkadaşlarımızla tanışmak, oraları görmek ve sağlığımız yerinde oldukça bu tür toplantılara katılmaktan büyük onur duyarım.
Konu ABNEW tarafından (16/09/2009 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajdaki alıntı düzeltildi.
Tüm katılımcılara teşekür ederim yine mükemel bir buluşma yalnız mustafa bundan sonra aldıgın emaneti erken verme yoksa erken firar ediyoruz.
serdar bey davete gerek yok,herzaman bekleriz(msj arada kaynamıs tekrarlıyayım dedim...)
bütün forum üyesi arkadasları bekleriz..
Konu batuhann80 tarafından (14/09/2009 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
tekrardan konuya, mersinde ankarada istanbulda izmrde mükemmel buluşmalar yapıyor tüm içtenliğinize tüm arkadaşlığınıza yürekten inanıyorum, Hepinize sonsuz teşekürler![]()
Yine güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş, fotolar da güzel,
Katılımcılara, emeği geçenlere teşekkürler...
fotograflar ortamin nese ve eglencesini yansitiyor, grandepuntotr sosyal paylasim platformumuzun dostluk, birlik-beraberliginin kalitesi tum bulusmalarimiza yansiyor,
nice bulusmalara hep birlikte, emegi gecenlere bir kere daha tesekkurler.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
katılmayı cok istiyordum ama ne yazıkki dedem vefat etti![]()
h.sonu 7 yemegi vardı ve köydeydim haber edemedim nete giremedim bayadır ksra bakmayın..bir dahaki bulusmaya inş sizlerleyim Allah kısmet ederse...ii aksamlar
emeğine sağlık xD
Telefonu karıştırırken restaurant'da çekilen kısa bir videoyu gördüm onuda ekliyeyim istedim.
7.Mersin iftar buluşma videoları Video - sevenload
Çok zevkli bol muhabbetli bir akşamdı emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Benim içinde veda yemeği gibi oldu..Bundan sonra Ankara gurubu na takılacağım artık..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri