ABNEW, AGUS, anvil, batuhann80, erdiyilmaz, JASMINE, Linos, mustafaf, ocean_1919, OzzY, plastro, SERDAR_AJZ, ufuk_punto
Mersin buluşmalarının en güzeli bu oldugunu düşünüyorum. Çok hoş, çok güzel vakit geçirdik. Gelen bütün arkadaşlara özellikle aramıza yeni katılanlara teşekkür ederim.
Bu arada aramıza buluşma sırasında katılan ve foruma az önce üye olan feza33 nickli Feza abi aramıza hoşgeldiniz.Bundan sonraki buluşmalarda umarım aramızda görürüz sizide.
NOT: Geçen seferki resimlerde sayfa zor açılıyor diye bu sefer foto makinasının megapikselini 1 yaptım.
Konu halilim tarafından (26/04/2009 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.
ABNEW, AGUS, anvil, batuhann80, erdiyilmaz, JASMINE, Linos, mustafaf, ocean_1919, OzzY, plastro, SERDAR_AJZ, ufuk_punto
anvil, batuhann80, JASMINE, Linos, mustafaf, OzzY, plastro, ufuk_punto
Bir mesajda en fazla 20 tane resim aldıgı için 3 mesaj yollamak zorunda kaldım.
Konu halilim tarafından (26/04/2009 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
güzel buluşma olmuş arkadaşlar.... olay budur...!! da ben orda sanki bir ''adanalı'' gördüm...
gerçekten çok güzel görünüyo
katılanlara teşekkürler
35 plaka kim
Ne Mutlu Türküm Diyene!
en hızlısı sensin sanırım halil
ellerine sağlık aldım resimleri 1mp olması ragmen çok iyi çekmiş tekrar teşekkürler..
buluşmaya gelen gelmeyen gelemeyen herkeze ayrıca teşekkürler çok güzeldi böyle şeyler sık sık yapılmalı
Güzel bir organizasyon daha Tebrikler arkadaşlar,
Katılanlara ve düzenleyenlere teşekkürler, nice organizsayonlara...
beyler ins yakında bende aranızda olucam ) gri 01 hc 048 plakalı aracın spoiler cok tatlı duruor 33 hk 642 ninde tavanı ben burdayım diyor yani ) güzel modifiye yapmışlar puntoları yan yana dizdiğiniz yere içim gitti resmen yha :
Güzel bir bulusma daha yaşandı...
kahkaha dolu hos bir sohbetti..
hafızamızda hep gülümseten bir anı olarak kalacaktır eminim ki...(en azından benim için öyle olacak...)
herkese cooookkk cok tesekkür ederim...(ben makineyi evde unuttugum için fotograf ekleyemiyorum..)
-----
halilim daha yemekteyken cepten konuyu acıp,fotoları yüklemeye baslamıstı...
------
mustafam yine merakını gideremedi...(yemekteyken söyledigin konu)
Konu batuhann80 tarafından (26/04/2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
çok güzel bir buluşma daha yaşandı.bu sefer geçte kalmadım mustafa abiye ve emeği geçen herkese teşekkürler..daha nice buluşmalara..
Eski Kullanıcı Adı : srd208
Dostum bana izmir'i anlat, hüznüme biraz imbat kat.. Eski günlere geri dönelim, kederlerimi denizlere at..
Gerçekten yine her zamanki gibi güzel bir buluşma oldu. Şimdi de sıra benim fotolarda:
Buluşmada emeği geçen tüm arkadaşlara ve öncelikle Mustafa arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Mustafa yalnız gelmedim mutlusun umarım
Telsiz teknolojisini kullanmak da gerçekten işe yaradı değil mi Diğer arkadaşları da en kısa zamanda telsiz rahatlığına davet ediyorum.
Satranç uvasını bu sefer gerçekleştiremedik ama bedava servis hizmeti verdik halilime memnun kaldı inşallah
Gelen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki her buluşmada üye kapmaca da oynayacağız artık kararımı verdim.
Ayrıca bayan sayısı en fazla olan buluşmaydı demek ki doğru yöne gidiyoruz.
Ayrıca bomba videolar her zamanki gibi Kemal Abi'de. Bekliyoruz
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu çok keyifli idi katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim daha nice buluşmalarda hep beraber oluruz inşallah aramıza bugün katılan feza ve coşar arkadaşlarımızada aramıza hoşgeldiniz diyorum video'ları en kısa zamanda eklemeye çalışağım.
Cihan, son resimde ne yapıyorsun? Powerbox mı yoksa
Bendeki resimlerden bir demet
Konu plastro tarafından (27/04/2009 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleme
Ziyaretçi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri