Emegi geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Konu halilim tarafından (22/02/2009 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
Güzel bir buluşma oldu. Bir türlü ayrılamadık. Katılanlara tek tek teşekkürler. Katılamayanları bir dahaki buluşmaya bekleriz.
Halilim o ne resimler öyle. Hava süperdi ama senin makina bozmuş havayı
Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi sıcak ve seviyeli bir Mersin buluşması oldu. Yeni gelen arkadaşlar oldu onlarla tanıştık. Servis personeli abimize de ayrıca teşekkürlerimi iletirim.
Kapanışı Adana-Mersin otobanında Kemal Abi'yle gazlayarak yaptık. Güzel gazlamalar oldu. Gelmeyenler kaçırdı
Ben de ekleyim birkaç tane.
Birazdan videolar da geliyor.
Konu Ziyaretçi047 tarafından (22/02/2009 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.
aranızda olmayı çok isterdim şartlar el vermedi bir dahaki sefere umarım.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
İlk iki resimde makinanın ayarları bozuktu sonra düzelttim x)
Daha resim var şu an dışarıdayım eve geçince upload'a devam edecegim.Birazda olsa erken ayrılmak zorunda kaldık keşke daha kalabilseydik.
Çalışıp mersindeki üye sayısını arttırıp inşallah 4.Buluşma daha kalabalık geçer.
halil ilk resim sabah 10 mu gece 10 mu
Arkadaşlar eve anca gelebildim çok güzel bir gündü herşey çok güzeldi katılan arkadaşlara teşekkürler darısı katılamayanlarla birlikte 4. buluşmamıza inşallah bu arada cihan aracın çok güzel gidiyor maşallah allah kaza bela vermesin bir daha senle yarışmam arkandan bol bol dumanını yuttuk, bendeki resimlerden ekleme yapıyorum videoları daha sonra koyacağım.
evet güzel bir pazar günüydü....
gercekten hoş sohbet ve kahkahalarla gecen güzel bir kahvaltıydı ve ayrılmamız gercekten zor oldu...
organizeyi düzenleyen MUSTAFAF (baskana) ve katılan arkadaslara ama özellikle adanadan gelen CİHAN ve DAYI'YA bizi kırmayıp geldigi için cok cok tesekkürler....
şimdiden net söyleyebilirim 4. bulusmayı 4 gözle bekliyorum...
(cekilisteki hediyeler için mustafama ayrı olarak TESEKKÜR ederim...)
Günün sanslıları;
plastro(kemal abi)
dsozutok(Dinçer sözütok)
ve tabiki digeri ben...
ben makineyi evde unuttugum için cekemedim...(simdi yürütürüm resim ekleyenlerden)
CİHANIM'ım videoyu göremiyom linkte yok gibi??
Konu batuhann80 tarafından (22/02/2009 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
İlk resim sabah namazından sonra ahmetim x) ya makina ayarı bozukmuş bende sabah sabah farkına varmadan çektim sonradan ayıktım düzelttim.
Onur hocam hayırlısı, olmadı bir gün biz çıkar geliriz silifkeye.
NOT:
Elimde olan resimleri upload ettim bir kaç tane daha var benzeri oldugu için upload etmedim.
Konu halilim tarafından (22/02/2009 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
gayet güzel bir buluşma oldu... katılanlara tekrar tekrar teşekkür. ayrıca 8 GB lık flash için de teşekkürler
her ne kadar cihanın videoları göremesekte...
Dinçer
Cihan abinin videoları için bunları dene istersen
https://www.vtunnel.com/index.php/10...4871c849015832
https://www.vtunnel.com/index.php/10...69e1dbbf515832
https://www.vtunnel.com/index.php/10...1b71a96ae15832
https://www.vtunnel.com/index.php/10...fa4598e9c15832
Youtube izlemek için buraya bir bak https://forum.grandepuntotr.com/serb...6-youtube.html
Konu halilim tarafından (22/02/2009 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
sağolasın halil yardım için...
Mersin grup başkanımız mustafa'ya bu güzel buluşmayı düzenlediği için ve çekilişle dağıttığı hediyeleri için teşekkür ederim, Ayrıca servis şefimiz ve üyemiz (DAYI) Nadir bey'ide aramızda görmek çok güzeldi inşallah bundan sonraki buluşmalarımızdada aramızda olur, cihan'da adana'dan kalkıp aramıza şeref kattığı için kendisine çok teşekkür ederim.
maşaallah çok iyi eğlenmişsiniz emeği geçen herkese teşekür ederim birgün mutlaka bende katılacam allah izin verirse.
maşallah güzel buluşma olmuş gazlama videoları yok mu yaw
Güzel bir buluşma olmuş, katılan tüm üyelerimizi ve aktivitede emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Darısı diğer buluşmalara diyelim.
Dipnot: Halil resim boyutları çok büyük, sayfa açılısı biraz zaman alıyor, biraz boyutlarını küçültüver istersen
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri