Arabanın ön sağ tarafından gelen tın tın diye seslerin sebebinin ön amortisör takoz bilyalarından geldiğini öğrendim ve değiştirmek için sanayiye gittim ustayla görüştüm 350 tl fiyat verildi tabiki bende araştırmadan nasıl olsa değişecek o zaman değiştirin dedim ve değiştirdik ücreti 325 tl biraz indirim yapın gerekli indirimleri yaptık. daha sonra aklıma bir şüphe düştü bakayım bir araştırayım internetten parça satan dükkanlardan araştırayım derken parça fiyatı orjinal parça 70 tl yan sanayi 45-55 tl dahada olmadı servisi aradım ön amortisör takoz bilyaları değişecek ücreti ne olur dedim aracımın şase numarasını istediler parça 70+70 =140 işcilik 120 toplamda 260 tl siz siz olun Araştırmadan böyle bir işe kalkışmayın sonraki süreçte parçalrı değiştiren ustayı aradım arkadaş siz ön amortisör takoz biyelerini kaça değiştiriyorsunuz bin dereden su getirdiler yok benim sorduğum parça farklıymış aynısı değilmiş doğrudur diyorum ama servis bana şase numarama göre parça fiyatları söyledi yok olmaz sudan sebebler o zaman getirin aynı parçayı size para iadesini yapalım her neyse Önce Araştırın
Yer imleri