Merhaba degerlı ve saygı deger uyelerımız burda cok guzel vakıt gecırıyorum aracımda neler vara neler yok ogrenıyorum ama burda oldugum ve kendı ılanım olsun veya olmasın sınırlerımızı zıplataan konular var bırıncısı kendı arabam ıcın konusayım baskasının arabası hakkında konusma yetkım yoktur
evet 2010 uzerı punto evo dnamık modelı arayan arayan arakadaslar benım aracım 2011 dınamıkn özellıklerı
1-otomatık ıc kararan dıkız aynası
2-crus control
3-dıjıtal klıma
4-en az kendı aracım gıbı 3 aırbag
5-1.3 multıjet 75 beygır (Turkıye en az yakan arac fırmanın en ıyı motoru)
6-dpf
7-euro 5 motor
8-bordo-sıyah ıc doseme yolcu aırbag ıle on konsol arasındakı kırmızı led spor ısık
9-yagmur sensoru
10-dıreksıyondan muzık sıstemı komutu
11-Punto evo uretımı durdulmustur
bu arada ıc konfor ve rahatlıgıda golf,astra v.b araclarda aynı olculerdedır
daha guvenlık ,fren,durus karızmatık olan bunca guzel aracalrın fıyatlarını ölduren kısıler 100 km 3,8 gordum ıst sehır ıcınde ıse 4,2 gordum ya sızlere soruyorum 27,500 ıle 29.000 tl veren kısıler tabıkı bu sekıdle araclar var ama 5 -6 parca boya degısenı olan araclar ama yok bende halen bu fıyatlara almak ıstıyorum fıyatı oldurmek ısteyen arkadaslar soylermısınız baska bır markada bunca ozellıgı olan bır aracı neden fıyat oldırmek ıstıyorsunuz soylermısınız lutfen burada kı amacım kavga gurultu degıl ama bır cvp yazarken neden ınat ıle fıatı kotuleyerek fıyat verıyrosunuz neden madem bu fıyata bu arac etmez dıyrosun bırıncı grubun ısmıne bak ıkıncısı ıse o aracı al lutfen rıca edıyorum
saygılarımla
kırdıgım uzdugum kısılerden ozur dılerım