lovato obdII için karar verdim. 1500 /10taksit.
obd arıza lambası yakmıyormuş ve gaz ayarını otomatik kendi yapıyormuş. arabayı uzun süre daha kullanacağım için iyi bişey olsun istedim.
Printable View
lovato obdII için karar verdim. 1500 /10taksit.
obd arıza lambası yakmıyormuş ve gaz ayarını otomatik kendi yapıyormuş. arabayı uzun süre daha kullanacağım için iyi bişey olsun istedim.
Bizim araçta zaten arıza ışığı yanmıyor anladığım kadarıyla.
Ama gaz ayarını kendisi yaptığı doğrudur, o şekilde anladım ben de.
Atiker OBDII 1200/10
Lovato OBDII 1500/10
BRC'de muadil sistem ne kadar acaba?
ve OBDII için verdiğimiz farka değer mi? Kullananlardan bir cevap alsak On numara olur :)
atikerin obd sini kendi servisi bile tafsiye etmiyo. istesemde takmazmış. ama lovatonunkini diğer marka araçlarda(reno,focus) kullanan arkadaşlar memnun.
bugün lovatoyu taktırdım, bakalım veriler ne gösterecek.
91tl ye 37lt civarında fulledim, yarısı pendik içi, yarısı pendik-kadıköy e5 hattı.415km yol yaptım. km de 0.219 kuruş yakmışız. daha ne isteyim.
slm arkadaşlar...ben yeni katıldım aranıza.2007 model fire active aldım ve alır almaz wentgas ın lpg kitini taktırdım ucuz ve obd ıı olduğu için.şu an bir depo lpg bitmedi.onun için pek yorum yapamayacağım.şimdilik bir kaç küçük sorun dışında pek bir sıkıntısı yok gibi...
atiker yerıne akl taktırmanızı onerırım.
starjet ve t-jetler hariç bu motorlara landırenzoda omegas dan baskasını takmayın....
ben çok araştırdım.bunlara hepsi oluyormuş
Selamlar, 1.4 fire dualogic S&S (sıfır) alalı 1 ay oldu-olmadı. LPG taktırmayı düşünüyorum.
a) LPG taktırmamı önerir misiniz?
b) Önerirseniz hangi markayı tavsiye edersiniz?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
bende aldıgım sırada atiker vardı sıkıntısı yok ama bi kere taktırıyosun sonucta kaliteli olsun brc flan taktırmanızı öneririm .
adıyaman servisis landi renzoyu 1700'e takıyormuş yuh dedim. bileydim maddiyatımı biraz daha zorlar dizel alırdım.
ben servıste taktırdım arkadaslar ıtalyan malı taktılar arac suanda sehır ıcınde 197 kurus yakıyor
serviste kaça takdılar?
1700 bayıldım acıkcası kazık bıraz
enjektörler ses yapıyo bıraz aynı landrenzo marka ama kazık oldugu ıcın cok arastırdım tupun nerdeysı herseyı puntonun motoruna gore arac atıyorum linea tupun herseyı daha deısık gelıyor ama ınanınkı tup takılınca dızel arac hıkaye kalıyor yakıt kısmında
ses konusu landi renzoların çoğunda varmış galiba. bir kaç yerde öyle okumuştum. yakıt ise inşallah dediğin gibi olur ve en kısa zamanda kendi amorti etmesi lazım.