Merhaba. Henüz 1 ay oldu arabamı alalı ama önceki LPG'li Merea'mdan sonra canımı sıkıyordu benzine verdiğim para. Forumdan öğrendim anlaşmalı servislerde takılan LPG'nn garantiyi etkilemediğini. Biraz araştırma sonucu İstanbul Bomonti'de (Deha) bir servise taktırdım. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok başarılı bir işçilik sonrasında arabanın LPG'li olduğunu anlamak çok zor dışarıdan. Dolum yeri benzin deposunun yanında ve içerdeki kumanda sisfarı düğmelerinin altındaki çekmecemsi bölümde. Performanstan yana bir sıkıntı yaşamadım. Sonuçta 1.4 lt hacmindeki bir araba ne performans sergileyebilirse o. Dönüşte bir yoklayayım dedim 190 km/h seviyesini birazcık geçtim LPG kullanımında. Yakıt sarkiyatı olarak söyleyebileceğim bir depo ile( 45lt ama 30 küsür lt alıyor) 441.6 km yol yaptım. Şehirçi dur kalk ve şehirler arası 130-140 km/h civarında kullandım arabayı. Ama arabayı zorlamazsanız bu değerler daha da iyileşebilir. Km başına 19 krş yaktı ama bu değerlendirmeyi çok dikkate almayın. Zira LPG litre fiyatları değişkenlik gösteriyor (benim aldığım yer çok çok ucuzdu).

Arabamı gören ve Honda Jazz kullanan bir arkadaşım da araştırmaya başladı hemen kendi arabası için. Honda servislerinde garanti kapsamında takılan kitler de Landi Renzo. Daha önceki aracımda atiker vardı. Fark olarak Landi Renzo'da metal enjektörlerden dolayı çıt çıt sesi-ki hoşuma gidiyor- ve LPG bittiğinde hiç susmayan uyarı sesi ( kontrol panelinden kapatabilirsiniz).