12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Sıfır Aracıma LPG Taktırmalımıyım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Serkan AKYÜZ
    serkan5506 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06DV7315
    Edilen teşekkür: 0

Araştırma İnceleme Sıfır Aracıma LPG Taktırmalımıyım

Aracım 1.4 Duolocıg S&S sıfır daha 400 Km'de Garantisi mevcut Dışardamı Taktırmalıyım Yoksa Servıste mi ? Tabi dışarda taktırırsam garantiden cıkıyor doğal olarak. bide tekrar muayeneye gırıyorum sanırım.

yusuf akkaya
    yusuf28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 43

;Kardeş ılk basta lpg tavsıye etmıyorum ıkıncısı ıse bak kendın dıyorsun sıfır daha kokusu uzerınde garantıden cıkarayımmı daha aracım arz varmı yokmu bılmıyorsun kı sıfır araba kul yapısı yarın obur gun bır kaç bınlık arza acarsa o zaman anlayabılırsın ben lpg sevıyorum dıyorsan (karsıyım lpg ye) servıte garantısı bozulmadan sonra takılma oluyorsa taktır

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan AKYÜZ
    serkan5506 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06DV7315
    Edilen teşekkür: 0

Ozaman garAntiye taktiracam yada pasa pasa binecem

scddcdck dcdckdnm
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. hakanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    dscsdcfsd
    Edilen teşekkür: 55

şofbenmi ki bu gaz la çalışsın şaka bi yanada bence garantisi bitene kadar taktırma

hakan uzun
    bordom22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    41sf994
    Edilen teşekkür: 4

Standart Sıfır Aracıma LPG Taktırmalımıyım

Hiç düşünme taktir 18 kuruş yakiyor LPG de araç senin araç sehir ici 43 sehir dışı en iyi 33 kuruş yakar aynı araçtan bende var. Yani bu benim fikrim. Saygılar

Sent my iPhone using

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

3Yılda bile amorti etse taktır YETKİLİ SERVİSTE, düşün ki 3yıl benzinle dolandım ve garantimi bozdurmadım

Ama sana garanti veriyorum ki, LPG ekonomisi ile tanıştıktan sonra, daha fazla yol yapacaksın ve muhtemelen 2 seneye kalmadan, belki de 1sene içerisinde amorti edeceksin masrafını.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

şu anda benzinli araç binmekten se tüplü binmek her halukarda daha iyi..araç az yaksa bile pompaya gittiğinde litresi 5 liradan benzin almak insanın içini yakıyor..

umit karahan
    aukm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    34 ba 1016
    Edilen teşekkür: 5

ya bende çok düşünüyorum taktırıyım mi diye ama bu lpg olayında kapalı garaja giremiyorsun ya sırf o yüzden vaz geçiyorum biide çok kilometre yapan birisi değilim evimle işimin arası 10 dk yürüyerek ihtiyaç dışında arabaya binmiyoorum bu yüzden düşünmüyorum ama ilerleyen dönemlerlde ne olur bilinmez

hakan uzun
    bordom22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    41sf994
    Edilen teşekkür: 4

Standart Sıfır Aracıma LPG Taktırmalımıyım

Ustam LPG sistemi ruhsata işletmek dahil (brc kiti) 2000 lira. Araç 40 kuruş yaksa; ortalama 2000 lira ile 5000 km yol gidersin. 2000 lira LPG sistemine verip LPG taktığında araç ortalama 20 kuruş yakar 10.000 km yol gidersen sana 2.000 tl ye mâl olur ki LPG sisteminin parası amorti olmuş olur. Yani 10.000 km yapman lazım

Not:
    1.Bu arada 2.000 tl amorti edecegiz diye benzinle gideceğimiz yolun 2 katını gidiyoruz o da ayrı.
    2.Benim aracım 18 kuruş yakıyor belki senin aracında bu değerleri yakalar yada daha az yakar.
    3.Ayrıca benzinde 40 kuruş dedim sehir ici oran artabilir özellikle klima açıkken, veya 30 kuruş yaktığını iddia eden arkadaslar da mevcut.
    4.Atiker yada diğer LPG sistemlerinin bu forumdan sorunsuz çalıştığını okudum. Onlardan taktirir isen daha ekonomik olur.
    Nacizane fikrimdir Saygılar .

Sent my iPhone using
    Konu bordom22 tarafından (02/08/2013 Saat 05:17 ) değiştirilmiştir.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MUZAFFER ZEYBEK
    fausto2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 0418
    Edilen teşekkür: 22

bence 5 dakika daha düşünmeyin.Ben aracı sıfır aldıktan 8 ay sonra taktırdım ve niye o kadar bekledim diye kendime kızdım daha sonra.Ama işi çok iyi bilen bir yerde taktırın.Çekiş konusunu hiç dert etmeyin.Hiç bir fark hissetmeyeceksiniz.

kadir özkan
    brembo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 59

Standart Ynt: Sıfır Aracıma LPG Taktırmalımıyım

En iyi uyum saglayan motor oldugu söyleniyo bencede taktırın

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. bu güne de aldığım araçların hepsi lpgli ya kendim taktırdım ya da üstünde takılıydı. çok şükür herhangi bir problem yaşadım. 0 olarak aldığınız aracı herhangi bir durum olmadığı taktirde en az 5 yıl kullanacağınızı düşünüyorum. bu süre zarfında yılda 10k yol yapsanız ki hiç gezmedim deseniz bile bu yol yapılıyor 5 yılda 50k yol yapmış olursunuz. lpg benzin tasarrufunu en az %30 alsanız bile lpg taktırdıktan 2 2,5 yıl sonra parasını size geri ödüyor. şuan aracımla lpg 2.61tlden 72tl ile 380 km yol yapabiliyorum araçta 3 kişi klima hep açık (rölanti beklemeleri dahil) bagaj full dolu olarak yaptığım yol budur. benzinle bu yolu tahminimce en az 100 110 tlye yaparsınız. bazı arkadaşlar lpg için sanırım ön yargıda bulunuyorlar ama şuan en ekonomik yakıt şekli bu. neden daha fazlası cebinizden çıksın ki? bagaj konusunda stepne taşırsanız biraz sıkıntı çekersiniz yer kalmıyor. ama bagaja çok ihtiyacım yok derseniz de hiç beklemeyin garantiden çıkmasını istemiyorsanız gidin serviste taktırın kafanız rahat olsun. ayrıca eğer bakımlarını zamanında yaptırırsanız aracı hor kullanmazsanız size sorun çıkartacak bir araç değildir fire motor.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler: