bncede milangaz yada bp çok iyi
Printable View
bncede milangaz yada bp çok iyi
Landi renzo kit var bpgaz yada Shellden alıyorum opet aygazın yanından bile geçmem
bende de atiker var bp den aldım bi kaç kez, tekleme yaptı. sonra aygaz tavsiyesi gelince aygazdan alıyorum 2 dir. o sorunu görmedim. diğerlerini de deneyeceğim.
Aygaz için iyi diyorlar ama eşimin arabasında aygaz da kullandım diğer markaları da kullandım aralarında belirgin bir fark göremedim.....
Polo aracımda atiker lpg kiti vardı nerede ucuz bulduysam oradan aldım ne çekişden ne de menzilden bir taviz göremedim.Her usta başka bişey der inanmayın biri ordan alın bu marka kit kullanın der yandaki ustaya sorun tam tersini der.En iyisi bişeyleri kendinizin tespit etmesi olacaktır.Sonuç olarak hangisi ucuzsa oradan alın.
aynen katılıyorum ilkin bp den aldım gazı araç lpg doluyken tekletmeye başladı. sonra iki kez opet aygaz dan aldım sorun görmedim. lakin bp ye göre daha az km yaptım. dün akşam üstü starpet ten aldım. çekişi vs gayet iyi bence.
fatihe kesinlikle katılıyorum. genelleme yaparak yönlendirmek olmaz. herkesin arabası, şoförlüğü, gittiği yolu, lpg sistemi farklı. ayrıca herkesin performans ve ekonomi beklentisi yorumu da farklı. hepsi de performansı ve ekonomiyi etkileyen ana sebepler. herkes kendi test edip alması mantıklı görünüyor.
Aygazda diger yerlere gore hep indirim oluyor hep aygazda aliyorum memnunum
GASITALY SIRALI OTOGAZ SİSTEM Kullanıyorum Aygaz Kullanıyorum gayet memnum ama ara sıra yol üzerinde shell den alıyorum biraz fark ediyor aygazdan daha cok gidiyor gibi sanki : )