Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 34 lt gaz 500km yol

ahmt cihan ökke
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ahmetcihanokke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06 ac 3860
    Edilen teşekkür: 48

Standart 34 lt gaz 500km yol

Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active 2011 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 103762723

bu ilanı veren arkadaş forumdan mı bilmiyorum ama arabasının şehir içinde 88 tlye 500km yol yaptığını söylüyor.
    benim arabada 74 tl gazla 350km yol yapıyo benim arabamı çok yakıyo yoksa bu araçda mı birşey var anlayamadım sizde yakıt tüketimlerinizi yazıp yorum yaparsanız kendimi daha iyi hissederim heralde

Ziyaretçi051
    Ziyaretçi Ziyaretçi051 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cihancım senin araca takılan lpg nin aynını o araca taktım biraz abatmış gibi şehirler arası yolda bile o km yi göremez.ben bayramda 110 sabitle kocaeline gittin 430 anca yaptı ki hiç bir atraksiyona girmeden 6,4 yol bilgisayarı ortalaması ile şimdi sen karar ver yaparmı yapmazmı

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ahmetcihanokke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active 2011 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 103762723

bu ilanı veren arkadaş forumdan mı bilmiyorum ama arabasının şehir içinde 88 tlye 500km yol yaptığını söylüyor.
    benim arabada 74 tl gazla 350km yol yapıyo benim arabamı çok yakıyo yoksa bu araçda mı birşey var anlayamadım sizde yakıt tüketimlerinizi yazıp yorum yaparsanız kendimi daha iyi hissederim heralde
    sıkmış biraz açıkçası

ahmt cihan ökke
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ahmetcihanokke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06 ac 3860
    Edilen teşekkür: 48

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihancım senin araca takılan lpg nin aynını o araca taktım biraz abatmış gibi şehirler arası yolda bile o km yi göremez.ben bayramda 110 sabitle kocaeline gittin 430 anca yaptı ki hiç bir atraksiyona girmeden 6,4 yol bilgisayarı ortalaması ile şimdi sen karar ver yaparmı yapmazmı
    bende onu diyorum abi o öyle yazınca kötü hissettim kendimi bazen sert kullanıyoruz arbaayı ister istemez oda fazla yakmasına sebep oluyo o olabilir dedim ama imkansız dediğine göre

bu arada arabada fena duruyo allah kaza bela vermesin

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

İnanmıyorum bu rakamlara açıkçası.

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

Kontak kapatip gidiyo herhalde ama cok sasirmamak lazim tjet ile sehirdisi 5lt benzin yaktigini iddia edenler var bu forumda

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kontak kapatip gidiyo herhalde ama cok sasirmamak lazim tjet ile sehirdisi 5lt benzin yaktigini iddia edenler var bu forumda

O iddia edenler benzini bahçelerinden çıkarıyor bence

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O iddia edenler benzini bahçelerinden çıkarıyor bence

Sent my iPad 2 using

Gazla ne olur bilemem ama ben t-jet sportla Ankara-İstanbul arasını 5lt/100km ile katettim.Benimkisi iddia değil gerçek bir durum, şehirdışı ulaşılmayacak bir değer değil.Tabi çok çok dikkatli kullanımla mümkün, kullanım tarzı çok önemli,

Kendinizin ulaşamadığı bir değere başkası ulaşabilir, bu kadar katı düşünmeyin

İlanla ilgili bir yorumum yok...

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gazla ne olur bilemem ama ben t-jet sportla Ankara-İstanbul arasını 5lt/100km ile katettim.Benimkisi iddia değil gerçek bir durum, şehirdışı ulaşılmayacak bir değer değil.Tabi çok çok dikkatli kullanımla mümkün, kullanım tarzı çok önemli,

Kendinizin ulaşamadığı bir değere başkası ulaşabilir, bu kadar katı düşünmeyin

İlanla ilgili bir yorumum yok...
    Arda hep ayni noktada tikanip kaliyoruz 5lt yakalanabilir ama 1 kez yakalarsin gaza basmazsin 10 saatte gelirsin 5lt gorursun.ama bu aracin 5lt yaktigini gostermez.normal kosullarda otobanda 120 civari hizla 5lt yi yakalayamazsin.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Arda hep ayni noktada tikanip kaliyoruz 5lt yakalanabilir ama 1 kez yakalarsin gaza basmazsin 10 saatte gelirsin 5lt gorursun.ama bu aracin 5lt yaktigini gostermez.normal kosullarda otobanda 120 civari hizla 5lt yi yakalayamazsin.

Emrah, tıkanıp kalınacak bir durum yok.Dediğim gibi, sen de söylemişsin zaten dikkat ederek yakalanabiliyor.Bu şekilde 1 defa gidersin 1 defa yakalarsın.10 defa gidersin 10 defa yakalarsın.Olmayacak birşey değil yani.Ben giderken bu değeri yakaladım ama dönerken hiç dikkat etmedim.Sanıyorum 6lt ile döndüm.Tabi herkesin sürüş tarzı farklıdır.Başkası dikkat etmez 7lt yakar.Bir başkası 2-3 saatte gideyim der 12lt yakar.Hepsi mümkün.Neticede dikkat edersek fabrika değeri yakalanabilir...

mesut baş
    TOSCANA112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 0

Slm arkadaşlar 24 Eylül de ben de 2006 model 1.3 Mj Active punto aldım. şuana kadar 400 tl yakıt aldım ve km 2000 oldu. Ş.içi 600 şehirler arası 1400 km

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

34lt gazla 550 km de ortalama gaz tüketimi 6.1lt ye tekabül ediyor kendi yol bilgisayarıma göre 4.4 yakalamam gerek en sakin kullanımım da bile 5.4 yani 7.1lt gaza denk geliyor bana göre çok çok zor bir durum. arkadaşın hesabında yanlışlık olduğunu düşünüyorum açıkçası.

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Emrah, tıkanıp kalınacak bir durum yok.Dediğim gibi, sen de söylemişsin zaten dikkat ederek yakalanabiliyor.Bu şekilde 1 defa gidersin 1 defa yakalarsın.10 defa gidersin 10 defa yakalarsın.Olmayacak birşey değil yani.Ben giderken bu değeri yakaladım ama dönerken hiç dikkat etmedim.Sanıyorum 6lt ile döndüm.Tabi herkesin sürüş tarzı farklıdır.Başkası dikkat etmez 7lt yakar.Bir başkası 2-3 saatte gideyim der 12lt yakar.Hepsi mümkün.Neticede dikkat edersek fabrika değeri yakalanabilir...
    Ozaman senin dusuncene gore ben ankaraya 80km hizla gideyim yokus asagi gaza dokunmiyim hizlanmayi 30sn de yapayim 5lt yakayim buraya ilan vereyim 100km de 4.5 lt yakan tjet diye.bukadar yavas gitmek bir surus tarzi degildir.

utku yünsel
    anamurmuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BG 6217
    Edilen teşekkür: 58

benim arac 72 TL gaz ile 360 km yaptım normalden daha sert kullanmama rağmen ama 34 lt gazla 500 km mumkun değil gibi geliyor
    'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
    Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Ozaman senin dusuncene gore ben ankaraya 80km hizla gideyim yokus asagi gaza dokunmiyim hizlanmayi 30sn de yapayim 5lt yakayim buraya ilan vereyim 100km de 4.5 lt yakan tjet diye.bukadar yavas gitmek bir surus tarzi degildir.

Emrah, ben ilan falan vermedim, veren de doğru mu söylüyor bilmiyorum, hesaplamadım bile.Senin anlamadığın nokta tüketimin en önemli föktörünün sürücü olduğu,

Güzel bir örnek vermişsin, senin örneğin şöyle de olabilir: İstanbula 180km/s ile dip gaz gideyim, hızlanmayı 9snde yapayım sonra buraya yazayım yahu bu t-jet 100kmde 25lt yakıt tüketiyor

Senin örneğin kadar yavaş gitmek ya da benim örneğim kadar hızlı gitmek evet tam anlamıyla bir sürüş tarzıdır.Ya da bu iki değerin arasında gitmek, bu da bir sürüş tarzıdır...

UĞUR SAYMAZ
    usaymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34EZ7792
    Edilen teşekkür: 56

2008 model aracımla 32 lt gaz aldım 418 km yol yaptım ilan veren kişi ş.içi kastederken ben arnavutköy fatih arası gidiyorum buda ş.içi oluyor ama yol bomboş ve fazla trafik olmuyor dur kalkta olmadığı zaman bu km görme imkanı var sakin kullanıp sıkıştırmağı zaman bu km görmesi bana normal geliyor.

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Emrah, ben ilan falan vermedim, veren de doğru mu söylüyor bilmiyorum, hesaplamadım bile.Senin anlamadığın nokta tüketimin en önemli föktörünün sürücü olduğu,

Güzel bir örnek vermişsin, senin örneğin şöyle de olabilir: İstanbula 180km/s ile dip gaz gideyim, hızlanmayı 9snde yapayım sonra buraya yazayım yahu bu t-jet 100kmde 25lt yakıt tüketiyor

Senin örneğin kadar yavaş gitmek ya da benim örneğim kadar hızlı gitmek evet tam anlamıyla bir sürüş tarzıdır.Ya da bu iki değerin arasında gitmek, bu da bir sürüş tarzıdır...
    Fabrika verisinin altinda yakiyosun tebrikler

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Fabrika verisinin altinda yakiyosun tebrikler

Kesinlikle Tabi fabrika verisinde ya da bunun üstünde tüketim de mümkün.Özellikle şehir dışında olay bizde bitiyor,

Ben bu 5lt lik değere ulaşmak için özellikle çabaladığımı hep belirttim.Yoksa dikkat etmesem 6lt de olur 10lt de olur,

Başlıktaki aracın lpg li değeriyle ilgili birşey söyleyemiyorum çünkü hiç kullanmadım tüplü t-jet...

salih zengin
    sarich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 11

konu başka başlık atında hortlamış
    t jet ile bende 5lt ile 100 km yaptım gerekirse tekrar yaparım
    Konu sarich tarafından (02/11/2012 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir.

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Kesinlikle Tabi fabrika verisinde ya da bunun üstünde tüketim de mümkün.Özellikle şehir dışında olay bizde bitiyor,

Ben bu 5lt lik değere ulaşmak için özellikle çabaladığımı hep belirttim.Yoksa dikkat etmesem 6lt de olur 10lt de olur,

Başlıktaki aracın lpg li değeriyle ilgili birşey söyleyemiyorum çünkü hiç kullanmadım tüplü t-jet...
    en güzeli tüplü ben çok memnunum gözüm artık deli gibi benzin ibresine gitmior.

Sayfa 1/2 12 SonSon