az önce istinye birmota gittim başımdan geçenleri anlattım durumu aktardım aşağı kattaki ile yukarı kattakinin bile dediği birbirini tutmuyor.

satıştakiler lpg taktırınca sadece lpgnin geçtiği aksam garantiden çıkar diyor örneğin city modu vs bunlarda sorun olursa garanti karşılar diyor üstüne basa basa sordum adam evet diyor garanti bozulmaz diyor.

sonra lpg taktırınca biz zaten karşılamayız garanti olarak lpg yi takan firma garanti sağlar bizim garantimiz yok diyor her ne olursa olsun lpg aracın orjinali olmadığı için garanti olarak lpgyi takan yer olur adres diyor bende bu garantiyi herkes veriyor zaten anlaşmalı sevisin espirisine ne diye sordum abuk subuk bişiler dedi adam..

servis elemanları ise lpg taktırınca motor tamemen garantiden çıkar diyor ..
ayrıca fiat bu araçlara lpg denedi çok sorun çıkardı o yüzden tavsiye etmeyiz takmayın diyor ..

bunları bana baştan söyleseler dizel alırdım adamlar takılır hiç bişi olmaz garanti devam eder vs dediler şimdi ne diyorlar arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim yoksa hiçbirşey yapamam geçmiş olsun mudur nedir durum şimdi şaştım kaldım ben aracı çok kullanıyorum daha 3-4 ay oldu 10.000 km oldu neredeyse yakıt konusunda ne yapabilirim fikri olan ?