20 gün önce Brc takıldı ,yakıt 41 kuruştan 20 kuruşa düştü performansta enufak bir kayıp yok...taktır ve keyfine bak....:thumbs_up2:
Printable View
20 gün önce Brc takıldı ,yakıt 41 kuruştan 20 kuruşa düştü performansta enufak bir kayıp yok...taktır ve keyfine bak....:thumbs_up2:
Sercana katılıyorum
benzınle 3 vıteste cıktıgım yokusu lpg dede cıkıyorum 120 km kadar bastım sonra ıcımden bır ses bas bas paraları cezaya cezayı ode basmayı gorurusun dedı yokusu cıktım radar :) sesı dınledım radara gırmedım .
bır depo 35 lt gaz alıyor 87 tl fulledım 4 adet ısık var ısık ılkı ısık sondu 130 km gıtmısım depo yakıt gostergesınde oynama yok harıka bır duygu
Bende 22krş yakıyorum t-jet ile :D
Puntoların bagajı çok büyük olmadığı için,en iyi çözüm simit tank oluyor :)
Zeynel abinin aracındada simit tank var
Benim motorun emisyon değeri yüksek çıkıyor ve servis sübap ve üst kapakda sıkıntı var tek sorumlusuda brc kit dedi. Dışarıda bir motor ustasına motoru açtırcam ayar için eğer lpg kaynaklı bir sıkıntı var derse rapor tutturup 2a mühendisliğe gönderecem nede olsa motor garantisi veriyorlardı bakalım arkalarında duracaklarmı
Valla en güzelini yapmışsın. güle güle kullan :)
BRC uyumsuzsa birim araç şimdiye kadar cortlardı. Maşallah taktırdığım dan beri hiç bir sorun yaşamadım. İlk etapta motor arıza ışığı yanmıştı, sonra ayar çektirdim ışık kendiliğinden söndü. Allah'a şükür iyi götürüyor karışık 17-20 kuruş arasında yakıyor. Açıkça çok memnunum.
Ümit inan hıc bılmıyorum okuduklarıma bakarsak ıs goruyor.
Lastık ıcerısınde 2-3 psı lık hava oldugunu dusunursek kopukte 30 psı sısırıyor olduma sana 32-33 psı yanı lastık sıstı.
Fakat lastık ıcerısınde bıraz hava sart yanı lastık ıyıce ınmısse ıse yaramaya bılır,1 senedır bagajda patlamadıkı lastık deneyelım :)
Forumlarda arastırdım kopukle sısen lastıkle sureklı gezende var ,en yakın lastıkcıye gıdende var ama 80 km hızı gecmeyınız dıyor
ben yaklasık 1.5 sene önce atiker taktırdım cok memnunum.bana da servis müdürü brc neden taktırmadın dedi.puntolar için en iyisi o dedi. landirenzo ankara da 1.700 tl.bi tanıdgımın mazda 3ünde landirenzo var çok memnun.ama onemkli olan lpgyi araca monte eden usta
kullıyan yalan sırf kendı markasını satmak ıcın bu kadar da camur atılmaz bende brc taktırdım herhangı bır sıkıntı yok allaha sukur
kardeş gazı ilk günden beri PO'dan alıyorum....ağırlıkta şehir içi kullanım...(BRC kit ) 28 kuruş biraz fazla gibi sanki :g0000000: ..bende yeni taktırdım sayılır ..takıldıktan bu yana 1400 km yapmışız ve Maşallah şuan çok memnunum.sen istersen taktırdığın yere bi götür ayarlarına bi baksınlar...
merhaba, ben 30000 km kadar BRC MY07 kullandım 2006 Active 1.4 78hp 'de ve tam uyumluydu, Star Otogaz İzmir'de taktırmıştım.
20 gün önce aracımı sattım, Manisa'da karma kullanımda 20 kuruş / km harcıyordu (veya 8 litre / 100 km , 2,53 TL/litre)
Brc kullanıyorum VE S&S sürekli açık yaklaşık 4 ay oldu hiç şikayetim yok. Şehiriçi 20 şehirlerarası 17 kuruş tüketimim var tavsiye ederim.