Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
LPg benimde kafamı çok kurcalıyor ama 3 ayda 2500 km yol yaptım 1 yılda 10-12bin km yapıcam o yzden yanaşmıyorum
Araca taktırın öyle rahat ediceksiniz ki her kmde benzin ibresine bakıp düşmesinden rahatsız olmayıp gaza keyifle basıcaksınız
T-jetimi 2 ay benzinde kullanabildim az yaksın diye direksiyonda yapmadığım şaklabanlık kalmıyodu sağ şeritten 2 bin devir 4cü 5 ci vitesle gidiyodum ışıklardan kalkış yapıyodum belki 60-70 e gelmesi 10-15 sn tın tın tın baktım genede 38 krşun altına inmiyor tek çözüm lpg şimdi araba ne yakıyor diye hesaplamıyorum o anki ruh halime göre kullanıyorum kimi zaman sakin kimi zaman tam gaz aracım maşallah 24 krş yakıyor
Garantinizin bitmesine ne kadar süre var? son 2 ay-3 ayı ise boş yere beklemeyin benim garantimin bitmesine 9 ay var ben servis dışında BRC taktırdım servislede konuştum lpg bişey bozarsa garanti dışı ama normal garanti devam ediyor.Ayrıca BRC de 25 bin tl lik sigorta var eğer olası bi durumda lpg araca bi zarar verirse 25 tl ye kadar ödeme yapıyormuş