ewet lpg tehlikeli ama benzinin tehlikesi yok mu? yakıt patlamasından korkuyorsak bisiklete binelim o zaman arkadaşlar. araçlamızın bakımını kontrollerini yaptırırsak bence herhangi bir sorun yok.
Printable View
ewet lpg tehlikeli ama benzinin tehlikesi yok mu? yakıt patlamasından korkuyorsak bisiklete binelim o zaman arkadaşlar. araçlamızın bakımını kontrollerini yaptırırsak bence herhangi bir sorun yok.
ya ben de haziran 2011'de taktırdım.yaklasık 6.000km yaptım ve arabanın 1lt gibi bir yağ eksilttiğini gördüm.Fiat'daki usta bu normal dedi.Ben de tabi ses çıkarmadım. sizde yağ eksiltme gibi bir sorun oldu mu acaba? ayrıca ben d.Bakırda şehir içi 50Tl ile 195-200km gidiyorum.
Merhaba 2 tane Punto evo aldım ve kullandım ikiside Multiaır idi bi ara Cemal beyle konuştum garantisi bitince belki yaptırırım diye daha sonra vazgettim. Ama sistemi kurdurmadım hem bana pahalı geldi, çünkü araçları kullanırken limitlerini zorluyoruz ve sonrdan eklenen sistemden tam randıman alamam diye tamamem vazgeçtim . Ben lpg düşünmüyorum.
arabayı yeni aldım sayılır, bakımı en son ekim de yapılmış, bu aralar servise gideceğim bi baktırırım yağın durumu ne diye, o zaman tekrardan yazarım ;)
Arkadaşlar haziran 2011'de Fiat Servisinin önerdiği LAndirenzo Servisinde tup taktırdım. Araçla yaklasık 20000km yol yaptım ve son bi iki gündür motor arıza lambam yanıp yanıp sönüyor. Fiata gittim aadamlar bunun lpg sisteminden kaynaklandığını motora böyle arıza ışığını yaktırdığını söyledi. benzer bi durum yaşayan arkadaşımız var mı acaba?
Servıs sacmalamıs resmen motor arıza ısıgı yansaydı en basta yanardı 20 bınde degıl ,yetkılı servıs dısında yapılan montajlarda dahı ısık yakılmıyor servıs ılgılenmemek ıstemıs yapılan ıslemın 2 yıl garantısı var ,brc dahi 2 yıl garantı ve motor arızasına karsı 25 Bın Tl sıgorta verıyor servıs lpg den dolayı motorda arıza oldugunu soylerse brc nın 25 bınlık sıgortası devreye gırıyor.
Servıse baskı yapın duzgun ıs yapsınlar