Arkadaslar petlas tan aldım jant lari çokta uygun a geldi (750.00 tl) eski jant lar da elimde patladı büyük ihtimal![]()
Arkadaslar petlas tan aldım jant lari çokta uygun a geldi (750.00 tl) eski jant lar da elimde patladı büyük ihtimal![]()
Jant işi zevk işi. Yani tartışılmaz ama benim modeli pek hoşuma gitmedi. 750 tl fiyatlara carre nin çok güzel jantları vardı. Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hayirli olsun yeni jantlariniz. Ben orjinal jant disinda yakisan baska jant gormedim tabiki zevk meselesi
Fiat Linea '07 1.3 Multijet 90HP
moral bozmak gibi olmasın ama bende orjinal canttan başka yakışanını pek görmedim. hayırlısı olsun yeni jantlarınız. kazasız belasız kullanın inşallah.
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
arkaslar su fıften 52 fume sınnı bulamıyorum kafayı yıcem varmı bu konuda bana yardımcı olucak acıl
https://forum.grandepuntotr.com/sati...as-lastik.html Çağatay kardeşimizin jantlar satılıktı bi incele istersen
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
güzel olmuş güle güle kullanın..
hayırlı olsun
bugun baktım bu janlara kucukkoyde denk geldı gercekten temız jant ama 17 ınc ıstıyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri