Teşekkürler Şükrü kardeşim, belirttiğim gibi yıllarca en iyi kalite birkaç takım OZ Racing jant kullanmış birisi olarak bugün samimiyetle Abarth jantların çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim ve son derece memnunum, hoşçakalın.:)
Printable View
Teşekkürler Şükrü kardeşim, belirttiğim gibi yıllarca en iyi kalite birkaç takım OZ Racing jant kullanmış birisi olarak bugün samimiyetle Abarth jantların çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim ve son derece memnunum, hoşçakalın.:)
abartın nesi hoşunuza gitti?
finish mi?
boya kalitesi mi?
polisaj kalitesi mi?
ağırlık dengesi mi?
kaç gram balans aldı?
OZ diye MSW satmış olmasınlar size?
MSWlerin çoğu italya dışında uzak memleketlerde üretiliyor.
jantın tasarımını bende beğendim,
gerçekten çok güzel duruyor.
Saymış olduğunuz tüm kıstaslarda son derece kaliteli üretilmiş bir jant ve taktığımızda hemen hemen hiç balans yapmaya neredeyse gerek kalmayacak gibiydi, oem olduğu için de, bilezik vs. gibi gereksiz ve de sorun oluşturabilecek detayları olmadığından, son derece kullanışlıydı. Biliyorsunuz, araçların güçlerine göre alt ve üst süratlerde farklı ağırlıkta jant gerekmekte olduğundan, özellikle üst süratler için son derece güzel hesaplanmış bir ağırlık özelliği de söz konusu. Daha önce belirttiğim gibi, çeşitli spor otomobillerle uğraşmış bir otomobil severim ve MSW'nin ne olduğunu çok iyi bilirim, OZ Racing ultraleggera, superturismo ve superleggera kullandım. Ayrıca, Speedline tecrübem de oldu.
teşekkürler,
Ama ne olursa olsun, OZ derdim ben, özellikle ısıl işlem görmüş modellerden,
saygılar,
şimdi arkadaşlar atlamasın MSW kötü denmiyor burda, yada Abarth Kötü denmiyor,
polisaj jant konusunda zaten fikrim bellidir. kolların kenarları elinizi kesecek gibiyse polisajdan uzak durun.
MSW bile alınabilir. Burda OAGP1960 abimiz güzel bir maliyet ödemiştir. ben O maliyetle alınabilecek jantları konuşuyorum.
Bu, sizin görüşünüzdür, herşey için teşekkürler değerli kardeşim.:)