Boyansa sifir gibi olur
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Evet arkadaslar bu jantlar adam olur mu boyansa felan duzene gelir mı ? Eski sahibi sagolsun basil becerediyse hepsi çizik berbat halde
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Boyansa sifir gibi olur
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
zımparala hocam sonra siyaha boya çok güzel olur![]()
plastidip de güzel olabilir![]()
Arac titanyum gri başka renge mi boyatsam yoksa orjinal renge mibaya çizik var ya plasti dip yapsak gene sırıtır hocam
Siyaha boyatmayın bu jantı bence.macun zımpara gun metal boya üstüne 2 kat vernik.Parıl parıl parlar
C2105 cihazımdan gönderildi
Şoföründe biraz dikkatli olması lazım![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
gun metal o evet.gözümle 2 vernik atılmış gun metal fiorino jantı görmüştüm 16 olanlardan.Özetle şöyle diyeyim.Eğer 2 kat parlak vernik atarsan şu şekil olur
https://execstudio.com/products/cor/...unmetal_01.jpg
Eğer tek kat mat vernik attırırsan şu olur
https://www.discounttiredirect.com/product/wheels/mbmwea.gm.ang.jpg için Google Görsel Sonuçlar?
bence parlak en iyisi![]()
Parlak canlı Duruyor)
bencede füme güzel olur
Bence fümede gun metal boğar. Altın sarısı hoş olur diye düşünüyorum.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
15 jantı siyah boğar diye düşünüyorum. Parlak gunmetal veya orjinal metalik olması daha iyi..
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
her kafadan birşey çıkmış kimi gri yap kimi füme demiş hatta sarı diyen bile olmuş bence en çok hangisi içine siniyorsa onu yaptır kardeş sonradan pişman olup tekrar boyamaya kalkma sonuçta çok kolay bir iş değil.
Ortalama ankara piyasasında gun metal 2 vernikli ne kadardır yav maliyeti yaptıran vardır illaki hatta bilen varsa plasti dipide sölesin bizahmet.
benimde jantım yok araçta eğer uygun boyuyorlarsa sıfır alacağıma diyorum ki öldüm parasına bitane ikinci el buliyim boyatiyim. Fiyat verirseniz ona göre mukayese edeyim hiç fikrim yok çünkü.
Bencede gun metal çift vernikli model güzel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri