17 inc jantinda goruntusu bi baska oluyor ama hem goruntu hem konfor olsun diyosak heralde 16 inc fun jantini secmek gerekecek.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Printable View
17 inc jantinda goruntusu bi baska oluyor ama hem goruntu hem konfor olsun diyosak heralde 16 inc fun jantini secmek gerekecek.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Sonunda 205/40/17 lastiğimi 205/50/17 lastikle değiştirdim. Konfor baya arttı. Ayrıca çamurlukla lastik arasıda biraz kapanmış oldu. Yine de yaza doğru ön 3 arka 2 cm düşürsem fena olmaz heralde.
Selam arkadaşlar.. Bende 225/45/17 ebattaki lastiklerimi 205/45/17 ebat ile takas etmek istiyorum.Lastiklerini değiştirmek isteyen arkadaşlar varsa görüşebiliriz. Lastikler gayet iyi durumdadır.Aracı 2.el almıştım. üzerinde takılıydılar, tahmini 2000-3000 km yol yapmışlardır. diş derinliği 6,5-7mmdir.Lastiklerim Wanlı S1023 markadır.
Hayırlı olsun lastiğiniz,bende de şuan 205/50/17 lastik var içine jant almayı düşünüyorum ancak sürtme,konfor hakkında şüphelerim vardı ve sizi görünce biraz rahatladım,bilgi verebilirmisiniz konfor nasıl,sürtme gerçektende denildiği gibi oluyormu? Bahsettiğim lastiğe aşağıda verdiğim linkteki janttan taktırmayı düşünüyorum:
ADVAN RC III WHITE 5X114,3 7,5X18 ET45 Jant
ya da
Arkada?lar bi yard?mc? olurmusunuz tavsiyenize ihtiyac?m var bu janttan düşünüyorum.Bu lastik bu jantlarda sorun yaratırmı birde?
Daha oncede dedigim gibi konfor cok artti fakat arkaya 1 kisi bile binse camurluga surtme yapiyor. Ben jantimin et degerini bilmiyorum. Ona dikkat ederseniz iyi olur.